Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Caps en petjes

Een trendy pet voor een nonchalante look

 
Een cap is niet alleen hartstikke trendy, maar beschermt je hoofd en gezicht ook uitstekend tegen schadelijke uv-stralingen, een zonnesteek of een verbrande hoofdhuid. Je doet er dus verstandig aan een pet op te zetten of mee te nemen wanneer je een dagje naar het strand gaat.
 
 

Actie op het strand 

Ben jij helemaal ingesteld op een actieve stranddag? Tijdens het windsurfen, vliegeren of een sportief potje beachvolleybalmag een cap natuurlijk niet ontbreken! Een cap houdt je haar uit je gezicht en zorgt voor een goede bescherming. Door de klep krijg je bovendien geen zonnestralen in je ogen, zodat je optimaal kunt presteren. Het staat daarnaast ook nog eens hartstikke stoer. 
 

Persoonlijke stijl 

Hou jij ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Kies dan een pet die meteen in het oog springt. Ga voor een felle kleur, een aparte print of voor een cap met een pakkende tekst. Hou jij het liever wat ingetogener? Ga dan voor een klassiek model in een neutrale kleur als grijs of wit. Een zwarte pet in de zomer is een minder goed idee, aangezien zwart de zon aantrekt. Zorg er dus voor dat je geen heethoofd wordt! Kies in ieder geval een pet die bij je past en comfortabel is. Eentje die dus niet te strak en ook niet te wijd is. Want een cap moet trendy zijn, maar uiteraard ook lekker zitten. 
 
 
donderdag 2 augustus 2012
Mirjam