Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bye 2013 and hello 2014!

Het nieuwe jaar is begonnen. Wat vloog 2013 voorbij! Hebben jullie genoten van het afgelopen jaar?


nj


Dit jaar ging bij mij met ups-and-downs, een jaar waarin ik veel heb geleerd en de mooiste avond van mijn leven heb gehad. Ja, ik ging naar het concert van Rihanna! Dat was voor mij het hoogtepunt van het jaar 2013. Ook heb ik veel pechweken gehad die ik liever uit mijn geheugen wis. Maar zo loopt het vaak: een jaar waarin je veel mooie momenten mee maak, maar helaas soms ook vervelende.


Je gaat het jaar sterk in, maar het is de kracht om samen het jaar sterker uit te komen. Het is belangrijk om een positieve wending te geven in je leven, waar we de zegeningen moeten tellen en niet de ellendige momenten. Het is een cliché, maar zo waar: het jaar verloopt met vallen en opstaan. Zolang jij samen met je dierbaren sterk genoeg bent om de kracht te hebben om telkens op te staan, kun jij elke keer opnieuw het positieve uit het leven halen.


Ik verheug mij heel erg op dit nieuwe jaar. Ik ga veel nieuwe dingen beleven, veel nieuwe dingen leren en ben weer een jaar langer omringt met de mensen die ik lief heb. Namens iedereen van Zwemkleding.nl wensen wij jou een gelukkig nieuwjaar en een leven vol vreugd en zonneschijn, waarin verdriet en zorgen twee onbekenden zijn.

woensdag 1 januari 2014
Lisa
jaarwisseling, 2013, 2014, nieuwe jaar, ups-and-downs, momenten