Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Brrr, ben jij ook een koukleum?

Ja, ik moet eerlijk toegeven: ik ben een echte koukleum! Mijn vingers beginnen te tintelen met de koude dagen, mijn neusje wordt een beetje rood en soms sta ik bij de bushalte echt te rillen van de kou. Ik vind de koude dagen niet erg, begrijp mij niet verkeerd. Vind de maand december de leukste maand van het jaar, ondanks dat het zo koud is! Sinterklaas, de kerstdagen, de oliebollenkraam in de stad, de verlichting overal: een prachtige sfeer met één en al gezelligheid!
 Onlangs las ik iets dat wij als echte koukleumen wat kunnen doen tegen de winterse temperaturen: wij moeten minimaal twee keer per week buiten zwemmen. Ja, je leest het goed: buiten zwemmen in de herfst en in de winter. Buitenzwembaden zijn helaas dicht, dat betekent dat we het echte natuurwater in moeten duiken. Het is namelijk bewezen dat als jij minimaal twee keer per week in het koude natuurwater zwemt jouw lichaam went aan deze koude omstandigheden.


Ben je benieuwd naar het artikel, klik dan hier. Nou, spring jij het water in? Mij niet gezien (dan maar ‘ouderwets’ koukleumen)..


woensdag 4 december 2013
Lisa
winterzwemmen, buiten zwemmen, winter, herfst, koukleum, lichaam, temperatuur