Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Boycode

Ondanks het slechte weer komen we toch steeds dichterbij de lekkere warme zomer. Je hoort in deze tijd alles over dé badmode van 2015 voor dames en heren. Maar wat is er eigenlijk deze zomer allemaal voor de boys in Nederland?

 

 

Kleuren

Voor de wat jongere jongens onder ons zijn er de leukste en kleurrijkste zwembroeken en zwemshorts. Veel hebben een vrolijk printje, bijvoorbeeld leuke bootjes of stoere haaien en vissen. Dit jaar zijn er weer de vrolijkste kleuren als geel, oranje, groen of blauw en soms ook alle kleuren bij elkaar! De keuze is dit jaar reuze groot!

 

Printjes 

De jongens die wat ouder zijn hebben ook super veel keus dit jaar! Er zijn zwembroeken met vrolijke gekleurde printjes of juist met coole palmbomen en een mooie zee. Wat dit jaar heel erg in is zijn de ruitjes en de vierkantjes, maar ook de strepen doen het dit jaar goed. Dit jaar houden de boys zich in met de printjes, maar ze blijven stoer.

 

Wat koop jij dit jaar voor je kids? Een stoere zwembroek met een leuke print of juist een rustige zwemshort met vrolijke kleuren? Kijk nu snel op zwemkleding.nl voor de nieuwste trends!

 

woensdag 25 februari 2015
Naomi
jongens, zwembroek, zwemshort