Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bodypositivity: Blij met je mooie curves!

Als je online actief bent dan heb je er vast wel eens wat van gehoord, of misschien ben je wel grote fan en aanhangster; de hashtag #bodypositivity als online beweging die duizenden vrouwen over de hele wereld zelfvertrouwen wil geven en van haar lichaam leert te houden, of je nu dik of dun of normaal (maar wat is normaal) bent, elke vrouw is uniek en prachtig zoals ze is en dat inzicht begint bij jezelf! Maar een beetje hulp van andere vrouwen kan heel goed helpen. Leve the online cummunities.

 

Bodypositivity: Blij met je mooie curves

Vrouwen met een maatje meer in de schijnwerpers

Voluptueuze vrouwen veroveren de wereld sinds ze een podium hebben gekregen op de social media. Dankzij Facebook en Twitter en Instagram krijgen vrouwen met een maatje meer ook een stem, en kijk eens hoe ze schitteren! Ook grote en kleine modemerken merken deze koerswijziging en zetten campagnes in met bijvoorbeeld hastags als #curvepower en #bodypositivity die vrouwen aanzetten om hun eigen lichaam te omarmen en dat ze goed is zoals ze is.

 

   

Nederlandse vrouwen hebben maat 42 

Delen van het lichaam die normaal worden weggeshopt met Photoshop, worden nu juist geshowd omdat vrouwen rolmodellen willen die ze herkennen. Ronde vormen, zachte delen, volle billen, dikke dijen: ja, er bestaat ook meer buiten maatje 34 om en vrouwen met maat 42, 44 of 46 en groter willen ook bikini’s en badpakken en zien hoe dit nu echt staat bij een vrouw. Dat zie je niet als de maat van het model niet overeen komt met de maat die de meeste Nederlandse vrouwen hebben: Maat 42!

 

               

 
Zwemkleding voor curvy vrouwen
 

We hopen dat je tussen de alinea’s door al heel veel inspiratie opdoet voor vrouwen met een maatje meer. En anders scroll je naar onderen voor nog meer badmode voor grote maten. Je hoeft niet slank te zijn om er prachtig uit te zien in je zwemoutfit. Je moet gewoon de perfect passende bikini vinden die al jouw mooie kanten accentueert. En ja: ook een wat dikke buik kan waanzinnig mooi zijn als je er trots mee over het strand loopt. We moeten er gewoon nog even aan wennen dat de gemiddelde vrouw niet zo slank is als een den. En waar zie je de waarheid het beste als op plekken waar iedereen in zijn of haar zwemkleding lekker het water induikt?

 

dinsdag 25 juli 2017
Roos
Bodypositivity, curves, maatje meer