Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Blijf fit op het strand

 

Het hele jaar door ga je trouw naar de sportschool om je work-outs te doen. Of je trekt elke dag je hardloopschoenen aan om je trainingen te lopen. Maar dan wordt het vakantie, en je sportroutine is weg. Na de vakantie moet je je schema weer oppakken en de schade inhalen. Waarom zou je niet gewoon work-outs doen op het strand? Het is makkelijk én fun!

 

Voor elk type

Het strand is een heerlijke plek voor elk type mens. Hou je van luieren? Hou je van zwemmen? Hou je van golfsurfen? Hou je van beachvolley? Je kunt het allemaal doen op het strand. Ook als je lekker wilt ravotten met je hond, is het strand je vriend. Maar als je je sportroutine een beetje wilt vasthouden, moet je met een plannetje komen. Het mooie is dat je geen speciale kleding hoeft mee te nemen. Je kunt gewoon in je bikini, badpak of zwembroek aan de slag. Lekker werken aan je bikinibody! En als je het warm hebt, neem je een frisse duik in zee! Wat zijn een paar strand work-outs?

Bikinitop met beugel van BUFFALO in Happy kleuren!Elegante beugelbikini met marine-look

 
 
 
 

Rennen op het strand

Als je gewend bent om hard te lopen, is een beach run een mooie en uitdagende work-out. Tijdens het rennen zak je een beetje weg in het zand, waardoor je meer energie nodig hebt. Als je dat tot een minimum wilt beperken, kun je langs de waterlijn lopen, waar het zand nog hard is van het water. Eb is een zeer geschikte tijd voor een beach run, omdat je dan een groot stuk ‘hard’ strandzand hebt. Dat is een leuke afwisseling op je rondjes door het park of door de stad!

 

Modellerend badpak van Venice Beach in zwart

 
 

Rekken en strekken

Veel oefeningen kun je doen op een matje of gewoon op de grond. Mobiliteitsoefeningen, core-oefeningen en ga zo maar door. Waarom zou je je matje niet gewoon meenemen en je oefeningen doen? Misschien denk je dat mensen gek naar je kijken terwijl je push-ups of squats aan het doen bent, maar waarschijnlijk breng je ze alleen maar op goede ideeën. De kans is groot dat anderen je goede voorbeeld gaan volgen. Als je klaar bent, kun je ook nog even heerlijke ontspanningsoefeningen doen. Weg met die stress!

 

Zwemmen

Ja, een binnenkopper: ga lekker zwemmen! Als je normaal gesproken een halfuur sport, kun je ook een halfuur gaan zwemmen. Doe een lekker sportief badpak aan of een snelle zwembroek en zwemmen maar! Probeer een tijdlang een tempo vol te houden zodat je echt merkt dat je aan het sporten bent. Een heerlijk gevoel: zo van de handdoek in de zee.

 

Dagje strand, uurtje sport

Je stranddag hoeft er niet heel anders uit te zien met een leuke work-out. Je trekt je favoriete bikini, je sportieve badpak of stoere zwembroek aan, alsof je lekker gaat luieren aan het strand. Maar dat halfuur of uur dat je gaat sporten, geeft je net even dat extra gevoel van voldoening! En je blijft in topvorm. Daarom: dagje strand, uurtje sport!

Bustierbikini met contrasterende bandjes van BENCH.Zwart Nabaiji zwempak van Decathlon, past elk figuurSportief LASCANA badpak met prachtig rugpand | blauw of roodGoedkope jammer zwembroek van INQ bij Perry Sport

 
 
 
 
maandag 17 augustus 2020
Lizz