Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Black is Back!

Zwart is niet weg te slaan uit het modebeeld. Denk maar eens aan de Little Black Dress! Ook in de badmodewereld is zwart haast niet weg te denken. En dat is ook niet zo gek: een zwarte zwemoutfit staat namelijk super stijlvol, modieus en ongelofelijk elegant. Met zwart zit je altijd goed. Of het nu hartje zomer is of midden in de winter, een zwarte bikini of zwart badpak is altijd perfect. 

 

 

Je ziet het overal, zwart. Of je nu buiten bent of binnen, je komt overal wel wat zwarts tegen. Toch kun je makkelijk opvallen met een zwarte bikini of zwart badpak. Door een leuk model heb je al meteen een leuke zwemoutfit. En als kers op de taart kun je natuurlijk altijd kiezen voor wat leuke details om je bikini of badpak lekker opvallend te maken.

 

Halter, bandeau, triangel bikini, push-up bikini of tankini en noem maar op. En dan zijn er nog allerlei soorten details zoals, glitter, pailletten, kraaltjes, fringe, strikjes en nog veel meer. Je hebt honderden verschillende soorten, je hoeft het maar te bedenken en het is er. En dan is het een kwestie van kiezen: wat past het beste bij jou?

 

zaterdag 6 december 2014
Esther
Zwart, zwarte zwemoutfit, badpak, bikini, tankini