Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Billen trainen voor een bikini of badpak

 

Heb je ooit gedroomd van een strakkere, rondere kont? Ongemakkelijke momenten zijn die, waarop je in het pashokje weer een bikini moet aantrekken of ondergoed moet passen. Je gaat meteen van blij meisje naar niet zo blij meisje, omdat de spiegel in het pashokje je vertelt dat je echt iets aan je kont moet doen. Vaak is het niet zoals je zou willen. En tja.. vrouwen bekritiseren zichzelf nu eenmaal. 

 

Wij weten er alles van en wie weet helpt onze bikinigids je precies te vertellen welke bikini jou goed zal staan. Maar ja.. hoe vaak iemand ook zegt dat je een mooie kont hebt, het is nooit goed en strak genoeg. Herkenbaar toch? Daarom hebben we hier enkele tips voor het trainen van je billen, zodat je vandaag nog iets aan je billen kunt doen! Als je een strakke en sterkere kont wilt, lees dan verder! 

 

Bovenbenen trainen is essentieel 

Wil je mooie billen, dan moet je ook je bovenbenen trainen, want het vet daar bepaalt voor een groot deel de vorm van je billen. Het is dus niet alleen nodig om je bilspieren te trainen, maar het is ook noodzakelijk om de bovenkant van je mooie benen te trainen! Maar maak je geen zorgen, bijna elke oefening die je doet, zal ook je bovenbenen trainen. Maar houd hier rekening mee bij het zoeken naar oefeningen! 

 

Je kunt liggen of op de bank zitten. Houd je benen gestrekt en probeer nu je benen iets op te tillen door je voet iets op te lichten. Met deze oefening zul je merken dat je hamstrings strakker worden.

 

Oefeningen die je overal kunt doen 

Het leukste is om oefeningen te vinden die je overal kunt doen. Wist je dat je zelfs biloefeningen kunt doen in je bureaustoel? Hoe werkt het? Span de bilspieren 30 seconden aan en ontspan ze daarna. Probeer dit een paar keer per dag te doen. Het belangrijkste is gewoon om te onthouden dat de oefening gedaan moet worden, dus een tip is om overal een post-it met een herinnering op te hangen. Bevestig er bijvoorbeeld een aan een keukenkastje of badkamer-spiegel. Dan word je er tijdens het koken ook nog aan herinnerd! 

 

Doe Squat en train meer spiergroepen

Squat? Een wat? Als je je bilspieren wilt trainen, moet je weten wat een squat is, want het is een goede oefening om je bilspieren te versterken! Het wordt niet voor niets de "King of Exercises" genoemd. Het mooie van deze oefening is dat je meerdere spiergroepen tegelijk traint, waaronder de bovenbenen. Als je ook je armen beweegt, kun je ze meteen mee trainen. Je kunt dit trouwens doen terwijl je tv kijkt. Perfect! Plaats tijdens het hurken jouw voeten op schouderbreedte uit elkaar en richt je voeten ongeveer 30 graden. Dan ga je door je knieen en probeer je een 90 graden hoek te maken met je benen, de squat.

 

                         

Wacht en heb geduld 

Het duurt minimaal een week voordat je resultaat ziet, en misschien nog wel langer. Wees dus geduldig en geef niet te snel op. Het is erg motiverend om vanaf de eerste dag te fotograferen en dit elke week te herhalen. Weken later kun je de foto's vergelijken en het echte verschil merken en zien. Wie weet ben je dapper genoeg om het op Instagram te zetten, zodat anderen je zullen aanmoedigen (en bewonderen) en anderen zullen volgen die, net als jij, aan een goed figuur werken.

 

Motiveer jezelf met een mooie nieuwe bikini 

Ben je op dit moment erg gemotiveerd en wil je meer? Misschien heb je zin om een ​​mooie bikini te kiezen om te dragen als je het perfecte resultaat krijgt.. het zal je ongelooflijk motiveren elke keer dat je het in je garderobe ziet.

vrijdag 25 november 2022
Lizz