Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini verboden op Mallorca

Heerlijk in je bikini op het strand liggen en daarna even in je bikini een boodschap doen of ergens lekker lunchen? Ik zou het niet proberen op Mallorca! De kans is groot dat je een boete krijgt, die kan oplopen tot wel 600 euro… Zwemkleding is alleen nog maar toegestaan op het strand of in het zwembad. Dat is natuurlijk jammer, maar niet getreurd! De perfecte oplossing is natuurlijk: een strandjurk!

 

Dankzij de nieuwe regels op het Spaanse vakantie-eiland is het niet meer toegestaan strandkleding te dragen in het openbaar. Op het strand en in het zwembad mag het uiteraard nog wel, maar eenmaal  op straat of in een bar ben je toch echt verplicht ietsje meer aan te trekken. Spaanse bar- en restauranthouders waren al die blote buiken helemaal zat, en na twee jaar discussiëren is het ze eindelijk gelukt een nieuwe regel in te voeren.

 

Volgens de vice-burgemeester van Palma de Mallorca, Alvaro Gijon, zijn de nieuwe regels ingevoerd om goed gedrag te stimuleren. Hiermee wil het eiland harmonie en beleefdheid behouden. Andere nieuwe regels zijn onder andere dat het meenemen van emmers en glazen flessen naar het strand verboden is. En mocht je van plan zijn te gaan fietsen op de stoep: ik zou het laten, ook hier kan je op een dikke prent rekenen.

 

 

Het niet mogen dragen van bikini’s in het openbaar op het leuke vakantie-eiland Mallorca is natuurlijk geen probleem, want wij hebben de oplossing. Ga voor een leuke strandjurk of tuniek: zo ben je niet te bloot, maar zie je er wel lekker zomers uit!

 

 

vrijdag 2 mei 2014
Esther
Mallorca, vakantiebestemming, bikini, strandjurkje