Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini Trends 2023

 

Bikini's zijn nog steeds de populairste badkleding. Bekijk hier welke bikini trends je zult dragen tijdens je zonnige vakantie onder de palm. Er zijn zoveel bikini's, we houden van de opties! Hier zijn ze: 6 bikini trends voor de zomer van 2023!

 

1. Felle kleuren Bikini's 

De kleuren van de regenboog is één van de trends in de zomer van 2023! Deze kleuren weerspiegelen volledig de tropische temperaturen van vakanties en de wens om naar warme bestemmingen te gaan. De zomer, waar ter wereld je ook bent, is de perfecte tijd van het jaar om deze prachtige felle kleuren te dragen. Felle kleuren maken je blij en doen je meteen denken aan de zon, de zee en het strand! En dan denk je natuurlijk aan vakanties! 

 

                     

2. Raspberry bikini 

De zomer van 2023 belooft weer lekker veel zon te geven en geeft weer volop mogelijkheden om te ontspannen op het strand of bij het zwembad. De kleur framboos roze is waanzinnig mooi. 

De kleur is ook heel vrouwelijk en straalt charme en harmonie uit. De “Framboos Roze” bikini’s zijn erg populair op vele stranden van de wereld, van Marokko tot Spanje en tot over de oceaan. Met deze bikini ben jij de koningin van het strand.

 

                   

3. Speciale stoffen 

Het gaat er niet alleen om wie het mooiste patroon heeft, het gaat erom wie de mooiste stof heeft! Van glanzende gouden en parel-kleurige bikini's tot hemelsblauwe zeemeermin-bikini’s. Van kanten bikini's tot ribbel-bikini’s in alle mogelijke neon-kleuren, zwart of wit! Stoffen versterken je look. Je ziet ze in al hun vormen op parelwitte stranden onder een strakblauwe lucht in de zomer van 2023. 

 

4. Zwarte zwemkleding 

Zwart is altijd een trend! In de zomer van 2023 wordt zwart opnieuw een van de meest gedragen bikini’s. Er zijn genoeg opties om er goed bij te lopen in 2023. Je hebt ze van black tie bikini broekjes tot zwarte cheeky bikini broekjes. Van zwarte kanten bikini’s tot zwarte triangel bikini’s met schelpjes. En de zwarte klassieke bikini mag ook niet vergeten worden. 

 

Benieuwd naar alle looks die we hebben? Zwart kan ongeacht leeftijd of seizoen worden gebruikt. Elke vrouw zou een zwarte bikini in haar kast moeten hebben. Een item dat je op elke vakantie in je koffer stopt. Wat voor bikini je ook al hebt, een zwarte bikini is een "must have". Een zwarte bikini is ook perfect voor ieders lichaamstype. 

                        

5. Bikini's met dierenprint 

Bikini's met dierenprint zijn weer helemaal in de mode, vooral bikini's met luipaardprint beloven heel populair te worden in 2023. Die ga je zeker zien volgend jaar. Het was slechts een kwestie van tijd, maar de luipaardprint bikini met tropische bloemen verovert de fashion-jungle helemaal in de zomer van 2023. De luipaard bloemenbikini is zo onweerstaanbaar mooi dat het in 2023 een absolute “musthave” wordt voor onze zomergarderobe.

 

Fleur je strandlook op met een dierenprint bikini, zoals een luipaard print, een tijger print of een zebra print. 

                    

6. Schelpenbikini 

De schelpen bikini is een prachtige aanwinst voor jouw kledingkast! Schelpenbikini's schieten dit seizoen als paddenstoelen uit de zee! Wat deze bikini trend van 2023 zo bijzonder maakt, is dat hij is geïnspireerd op de zeebodem. Schelpenbikini's zijn ook duurzame bikini's.

 

 

woensdag 30 november 2022
Lizz