Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini tops voor cupmaat D en groter

Wist je dat een derde van de vrouwen in Europa cupmaat D heeft? Niet? Je bent dus zeker niet de enige met deze maat en inmiddels weten de zwemkleding ontwerpers ook dat ze een hele markt missen als ze niet ook de vrouwen met grotere cupmaten tevreden stellen met mooie bikinitops die én voldoende steun geven, comfortabel zijn maar vooral ook een genot zijn voor het oog. Weg met de saaie tuthola bikini’s en HELLO to de nieuwe betoverende wereld van Cupmaat D (en groter) bikini’s. 

Bikini tops voor cupmaat D en groter

Comfort en style voor vrouwen met een grote cup

Vooral naar de bovenstukjes van de bikini’s met Cup D en groter zijn wij dames met de volle boezem op zoek. Zit de top lekker? Zitten er geen knellende bandjes? Kan je ze verstellen en hoe is de ondersteuning? Ja..wij moeten hier meer dan wie dan ook onze vraagtekens bij stellen, want niets zo hinderlijk als een bovenstukje waarbij niet gedacht is aan deze vereisten. Wij van zwemkleding.nl zijn voor jou op zoek gegaan naar de meest fijne, mooie, verleidelijkste grote cupmaten bikinitopjes en hebben ze voor jou gesorteerd op egale kleur, op veel kleurtjes en met tops met opvallende patroontjes. Er zit vast wel iets voor je bij.
 
De bikinitops die je hieronder ziet zijn allemaal verkrijgbaar in Cup D én groter en je kan ze ook nog eens beter bekijken en/of meteen bestellen door op de afbeelding van je keuze te klikken.
 

UNI kleuren bikini tops 

Gewatteerde beugelbikini Lascana Beugelbikini Lascana Lascana gewatteerde beugelbikini

 

Veelkleurige bikini tops 


S.OLIVER Push-up-bikini met gewatteerde cups (2-delig) SUNFLAIR beugelbikini SUNSEEKER Bovenstukje met beugels

 
Bikinitops met mooie patronen

Beugelbikini Patricia, LASCANA  S.OLIVER Beugelbikini met verstelbaar bovenstukje  SUNFLAIR beugelbikini
 
En hey, scroll eens naar onderen, daar vind je nog veel en veel meer mooie voorbeelden! 

 
dinsdag 14 februari 2017
Roos
Cup D, bikinitops, tips