Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini`s voor kleine cupmaten

Kleine cupmaat

 

Veel vrouwen hebben bepaalde onzekerheden over hun lichaam. Zeker op het moment dat je je bloot geeft tijdens een dagje in je zwemkleding aan het water. Daar is veel vergelijkingsmateriaal waardoor vrouwen vaak extra onzeker zijn over hun eigen borsten en lichaam. Maar ook met een kleinere cupmaat kan je je borsten mooi laten uitkomen in een bikini.

 

Een triangel bikini

Jouw kleine borsten hebben veel minder steun nodig dan dat grote borsten dat nodig hebben. Dat is een enorm pluspunt, zo heb je veel meer soorten bikini`s die jij dragen kan. Daarom zal een triangel bikini jou perfect staan! De naam van een triangel bikini verklapt ook gelijk de vorm van de bikini. De cups hebben namelijk een driehoekige vorm. Meestal kunnen de cups van een de triangel bikini verschoven worden. Je kleine borsten zullen groter lijken op het moment dat je de cups verder uit elkaar schuift. Je borsten zullen nog voller lijken als er paddings in de bikini zitten.

 

De bandeau

Een bandeau bikini is net als de triangel bikini een bikini wat weinig steun biedt aan jouw borsten. Een voordeel is dus dat jij deze bikini makkelijk kan hebben, omdat jouw borsten minder ondersteuning nodig hebben. Daarnaast heeft de bandeau bikini nog een voordeel. Deze bikini heeft namelijk geen bandjes waardoor je schouders een egale bruine kleur krijgen.

Hippe beugelbikini in bandeaumodel van VENICE BEACH

 

Push up

Een push up bikini met een beugel geeft de bosten een mooie vorm. De push up geeft mensen met kleinere borsten meer zelfvertrouwen. De push up functie zorgt ervoor dat de borsten groter lijken. Doordat de borsten er voller uitzien, zien de borsten er een stuk vrouwelijker uit. Deze sexy decolleté geeft een extra indruk, waardoor mensen zich goed voelen en zichzelf durven te laten zien in het openbaar.

 

 

Badpakken

Ook een badpak kan jouw kleine boezem een extra boost geven. Badpakken worden nog vaak als oubollige zwemitems gezien. Maar dat imago is allang verleden tijd. Tegenwoordig zijn de badpakken sexy en stijlvol. De badpakken die diep zijn uitgesneden zijn erg populair. Deze diep uitgesneden badpakken laten jouw lichaam ven de positieve kant zien. Ook met kleine borsten staan deze badpakken geweldig.

Modellerend badpak van Venice Beach in zwart

 

De monokini

Voel jij je toch niet helemaal prettig in een badpak? Dan bestaat er ook een badpak die een tikkeltje sexyer is. Dit item wordt ook wel een monokini genoemd. deze zwemkleding is steeds meer in trek en heel vrouwelijk. Het is als het ware een soort bikini die verbonden is met het bikinibroekje. De bovenstukjes van een monokini lijken vaak op een triangelbikini. Dat maakt het de perfecte zwemkleding voor meisjes en vrouwen met kleine borsten. De aandacht wordt bij dit item vooral op de heupen gevestigd.

 

Eerst passen dan kopen

Het is van belang dat je meerdere modellen gepast hebt. Zo houd je alle opties open en kom je er snel achter welke bikini jou nou echt het beste staat. Een bikini ziet er in het rek of op internet altijd anders uit dan dat het eruit ziet op jouw lichaam. Pas daarom altijd je zwemkleding eerst voordat je tot een aankoop overgaat.

vrijdag 19 juni 2020
Lizz