Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini's vaak 's middags gekocht

Wij vrouwen zitten toch wat ingewikkelder in elkaar dan we denken. Ook als het om shoppen gaat houden we er soms vreemde gewoontes op na. Dat blijkt uit een onderzoek dat gedaan is door Beslist.nl naar het online zoek- en koopgedrag van vrouwen. Heb jij toevallig vanmiddag een leuke bikini gekocht? Dan klopt jouw koopgedrag met het onderzoek, want bikini’s worden vaak in de middag geshopt!

 

Onderzoek

Beslist.nl heeft een uitgebreid onderzoek gedaan en heeft vastgesteld dat vrouwen bepaalde producten ’s ochtends of juist ’s avonds kopen. Zo is voor en na de lunch voor de meeste vrouwen de tijd dat ze op zoek gaan naar gezondheidsproducten. ’S Middags houden vrouwen zich vooral bezig met het aanschaffen van bikini’s en ’s avonds zijn mode en schoenen aan de beurt.

 

Wat voor shopper ben jij?

Gelukkig kan je op Zwemkleding.nl altijd terecht, of je nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds een bikini wilt shoppen! Kan jij je helemaal of juist helemaal niet vinden in dit onderzoek? Laat ons je reactie weten via Facebook. We zijn benieuwd wat voor shopper jij bent! 

 

 

zondag 25 augustus 2013
Esther
Bikini, 's middags, koopgedrag, zoekgedrag, Beslist.nl