Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini met bloemetjes

Bloemetjes dragen bij aan het zomergevoel. Grote kans dat bloemen op zwemkleding daarom zo geliefd zijn. Het leuke hieraan is, dat het zowel voor mannen als voor vrouwen al jaren een grote trend is.

 

Zo doen bloemetjes op een bikini het altijd goed. De verschillende groten van de bloemen, maken iedere bikini uniek. De vele kleuren die naar voren komen, zorgen ervoor dat ze iedereen staan. Een gebruinde huid maken ze opvallender, terwijl ze een bleke huid kleur geven.

 

 

Het merk O’Neill verkoopt veel bikini’s en strandjurken waar bloemetjes op staan. Bloemetjes en strepen lijken wel hun handelsmerk. Bloemetjes worden vaak gezien als een vrouwending, maar eigenlijk vinden mannen ze net zo leuk. Op zwemshorts voor mannen en jongens, zijn bloemenprints het meest geliefd. Kijk deze zomer maar eens rond en het zal u verbazen hoeveel mannen en jongens een zwembroek met bloemen dragen!

 

 

Behalve op zwemkleding, staan bloemen op een strandjurk ook erg leuk. Naast dat ze voor een zomers gevoel zorgen, worden we ook erg vrolijk van de vele kleuren. Een jurk met bloemen doet spreken!

 

dinsdag 24 mei 2011
Bertine
Bikini, badpak, zwemshort bloemetjes