Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Beugelbikini vs push-up bikini

Van een beugelbikini en een push-up bikini hebben we allemaal wel eens gehoord, maar niet altijd zijn de voordelen duidelijk van de ene ten opzichte van de ander. Kan je met een kleine cupmaat ook kiezen voor een beugelbikini en wanneer kies je dan voor een push-up bikini? Het zou fijn zijn als alle voordelen eens op een rijtje staan, toch? Wellicht dat dit blog je een beetje duidelijkheid kan verschaffen!

Voordelen beugelbikini

Een beugelbikini is een bikini met een ondersteunende beugel in het bovenstukje. Het klopt dat een beugelbikini vaak door vrouwen met een grotere cupmaat wordt gedragen, door het simpele feit dat de beugel in het bovenstukje ondersteuning biedt, wat weer belangrijk is om lichamelijke klachten te voorkomen. Heb je een kleine cupmaat dan is het niet persé nodig om een beugelbikini te dragen, maar dat wil niet zeggen dat het geen voordelen geeft. Juist doordat het bovenstukje van de bikini voorgevormd is door de beugel, lijken je borsten groter. De borsten komen dus mooier uit in een beugelbikini en het duwt je borsten ietwat omhoog waardoor je decolleté erg mooi uitkomt. 

In het kort de voordelen van een beugelbikini:
-Geeft een goede ondersteuning (vooral bij grotere cupmaat)
-Het bovenstukje van de bikini behoudt zijn vorm
-De borsten komen ronder uit
-De vorm van de borst blijft behouden
-Het decolleté krijgt een mooie ‘’lift’’

Voordelen push-up bikini

De push-up bikini kan voor vrouwen met een kleine cupmaat echt een uitkomst zijn. Een push-up bikini geeft je borsten een vollere uitstraling. In de cups van deze bikini zit extra vulling (paddings) waardoor je borsten naar boven ‘’gepusht’’ worden en geven je meteen dat sexy volle filmsterrendecolleté. Een push-up bikini kan je dus net dat beetje extra zelfvertouwen geven als je wat onzeker bent over je kleine cupmaat, je borsten lijken namelijk echt een heel stuk groter en tegelijkertijd worden je borsten door de vulling goed ondersteund. Als je een grote cupmaat hebt en je kiest voor een push-up effect dan kan je het beste kiezen voor een push-up bikini met beugels.

In het kort de voordelen van een push-up bikini:
  • Laat kleine cupmaat vele malen groter lijken 
  • Borsten ogen voller en vrouwelijker
  • Geeft zelfvertrouwen 
  • Zorgt voor een sexy decolleté
  • Tilt hangende borsten omhoog
     

 

Lekker mix & matchen

Beugelbikini’s en push-up bikini’s zijn er in de mooiste printjes en meest uiteenlopende kleuren en zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er bandeau bikini's, halterbikini's en tankini's voorzien van stevige beugels in het bovenstukje, of juist met een push-up bovenstukje. De keuze is enorm. Tegenwoordig zijn beugelbikini en push-up bovenstukjes ook los verkrijgbaar en kan je de topjes lekker mix & matchen met  de mooiste bikini broekjes. Vooral heel handig als je niet dezelfde kledingmaat hebt voor je boven- en onderlijf. 

Kies waar jij je prettig bij voelt

Of je nu een grote cupmaat hebt of een kleine, je kan dus zowel voor een beugelbikini kiezen als voor een push-up bikini. Het is aan jou waar jij je prettiger bij voelt. Een push-up bikini is ideaal voor de vrouw die haar borsten wat aan de te kleine kant vindt, maar ben je juist trots op je kleine cupmaat dan kan je kiezen voor een beugelbikini voor de net wat extra ondersteuning. Met een grote cupmaat kan je ook zeker wel voor een push-up bikini kiezen, juist voor die extra ‘’push’’ die het je borsten geeft. Het gaat erom dat jij je zelfverzekerd in je badpak of bikini voelt. Of je nu dik of dun, groot of klein bent, een zelfverzekerd iemand loopt er altijd stralend bij en stralende mensen zijn altijd mooi! Ja toch?!

Zin in shoppen?
Kijk hier voor ons aanbod beugelbikini's
Kijk hier voor ons aanbod push-up bikini's‚Äč
zaterdag 16 april 2016
Roos
Beugelbikini, Push-up bikini, voordelen