Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bereid je lichaam voor op een weekje zon

 

 

Nu de zon niet wil doorkomen, krijg je steeds meer zin om een ​​heerlijke strandvakantie op een zonnige locatie door te brengen. Dus boek nu snel een last minute naar de zon, en maak je klaar voor een weekje heerlijk op het strand in je favoriete zwemkleding. Je lichaam is altijd onder een laagje kleding gewikkeld, dus toe aan een make-over. Je wilt er geweldig uitzien in je favoriete bikini.

 

Scrubben

Door regelmatig te exfoliëren, verwijder je gemakkelijk dode huidcellen, waardoor je huid gladder aanvoelt en er gezonder uitziet. Je kunt kiezen uit verschillende soorten scrubs. Voor je gezicht kun je het beste een milde scrub gebruiken omdat de huid daar wat dun is. Kies voor de rest van het lichaam grove korrels om dode huidcellen grondig te verwijderen. Als je een droge huid hebt, kies dan een scrub die speciaal voor dit huidtype is gemaakt. Scrub voordat je je zwembroek aantrekt en ga de zon in. Zo krijg je een egale kleur en kun je langer genieten van je gebruinde huid.

 

Bruin tintje

Je huid is nog steeds wit door gebrek aan zonlicht. Wil je eruitzien als een gebronsde godin in een badpak voordat je gaat zonnebaden? Koop dan een goede zelf-bruiner en verf jezelf bruin. Je kunt zeker ook aan bruinings-therapie doen, maar maak er geen gewoonte van! Met een paar bezoeken heb je al een gezonde “glow".

 

Ontharen

In de winter geef je misschien niet zoveel om je lichaamshaar. Nu het tijd is om je badpak uit je kast te halen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk van die ongewenste haren af. Scheren is de gemakkelijkste methode, maar ook de minst effectieve. Binnen een dag voel je de stoppels terug groeien. U kunt ook kiezen voor een ontharingscrème. Het meest blijvende resultaat wordt natuurlijk bereikt door het harsen of epileren van lichaamshaar, maar dit zijn ook de meest pijnlijke opties.

vrijdag 5 augustus 2022
Lizz