Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Beestenboel, de trend van 2013

De zomer van 2013 staat helemaal in het teken van prints. Prints in allerlei vormen en maten en ook de dieren worden weer uit de kooi, uh, kast getrokken. Het is een ongelofelijke beestenboel op de catwalk, van schoenen tot aan hoeden, van jassen tot aan bikini’s. En natuurlijk kan een super leuke strandoutfit volledig gebaseerd op deze enorm hippe print dan niet in je kast ontbreken.

 

We hebben voor jullie de volgende beestachtig leuke outfit samengesteld.

 

 

De outfit bestaat uit een enorm leuke push-upbikini van Homeboy. De bikini zorgt voor een enorm mooi decolleté door de prachtig gevormde cups. Uiteraard heeft deze bikini een mooie panterprint.

 

De jurk uit deze outfit is perfect voor als het een dagje net niet warm genoeg is om in je bikini rond te paraderen op het strand. Door de mooie soepel vallende stof wappert de jurk prachtig in de wind en ook dit item van de outfit heeft een panterprint. Een hele speciale panterprint wel te verstaan, want in deze print zijn ook mooie kleuren verwerkt.

 

Om de outfit helemaal af te maken kunnen slangenleren slippers uiteraard niet ontbreken. De mooie teenslippers zijn afgemaakt met een band over de voet, waardoor de slipper enorm veel stevigheid geeft en dus perfect zijn voor bijvoorbeeld een ochtendje op het strand en een middag lekker shoppen in de nabijgelegen stad.

 

Deze ongelofelijk mooie outfit kan natuurlijk niet zonder een bijpassende zonnebril. Een zonnebril geeft de finishing touch en zorgt voor een enorm trendy uitstraling. Hij is oversized en daarmee een eyecatcher en enorm hip. De mooie gouden details bij de pootjes maken van deze outfit een chique geheel. 

 

donderdag 14 maart 2013
Esther
Panterprintjes, dieren, hip, elegant, stijlvol