Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Be good 2 ur hair!

In de zomervakantie is het heerlijk om je haar uit te waaien op het strand, maar door de zon wordt je haar erg uitgedroogd. Ook in de winter moet je goed je haar beschermen. In de winter lijdt het haar onder de weersomstandigheden en ook door de warme en droge lucht in je eigen huis. De verwarming laat namelijk relatieve luchtvochtheden dalen. Dit zorgt er helaas voor dat je haar uitdroogt. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is extra bescherming een pré.

Rule #1

Het beste is als je sulfaatvrije shampoo haalt. In veel shampooflessen zit moisturizer. Moisturizer kan ervoor zorgen dat je haar snel vettig wordt en dat ziet er natuurlijk onverzorgd uit en is niet erg fris. 

Rule #2

Heb je goede shampoo gehaald, dan is het belangrijk om onder de douche de temperatuur af te wisselen. Natuurlijk is het heerlijk om in de winter lekker warm te douchen, maar voor je haar is het erg goed als je de ‘wisseldouche’ aanhoudt. Als je denkt dat je klaar bent met douchen, moet je de ‘wisseldouche’ afsluiten met koud water. Dit heeft het effect dat de opperhuid beter sluit en jouw haarlokken een prachtige glans geeft. 

Rule #3

Hoe kun je het beste je haar drogen? Het is goed om te weten dat je bij de handdoek niet moet wrijven en dat je je haar niet in de handdoek moet laten drogen. Hiervan gaat je haar erg pluizen. Met de föhn is het belangrijk om te weten dat je met je föhnborstel begint op de kruin en zo langzaam naar beneden föhnt. Ook bij het drogen van je haar is het beste als je wisselt met de temperaturen. Heb je je enne haarlok geföhnd, wacht dan een paar seconde voordat je verder gaat met je volgende haarlok. 

Rule #4

Vrouwen houden van volume, het straalt echt iets uit! Krulspelden klinkt oudbollig, maar het helpt enorm om een prachtige bos haar te krijgen. Laat je krulspelden ongeveer een half uur inzitten en kam daarna je krullen een beetje uit. Dit zorgt voor net dat beetje meer!


Rule #5

Wat je ook doet met je haar, ga je voor een prachtige bos krullen, of houd je het bij elegant stijl, breng altijd beschermende producten aan in je haar. Doe dit wel minimaal tien minuten van te voren, zodat het goed wordt opgenomen in het haar.


woensdag 30 oktober 2013
Lisa
haar, haarproducten, haarvolume, volume, krullen, stijl, shampoo