Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

BAYWATCH

Zat jij in de jaren tachtig ook aan de buis gekluisterd bij de bekende tv-serie Baywatch? Je zag Pamela Anderson in haar jaloersmakend mooie body en voluptueuze boezem in niets meer gehuld dan een opvallend rood badpak en niet te vergeten hunk David Hasselhof in zijn sexy zwemshort natuurlijk, het droomduo dat samen op een prachtig Californisch strand de badgasten beschermden voor gevaar en ander soort ongemakken.

 

Baywatch

Prachtige babes in bikini’s en sexy strandwachten

Voor fans van Baywatch en iedereen die van spanning, actie, humor en prachtige babes in bikini’s en mannen met spierballen houdt, is er goed nieuws: De bioscoopuitvoering van de serie die op het hoogtepunt van haar roem de best bekeken tv-serie ter wereld was, is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Een film bomvol sexy strandwachten en een bloedstollende verhaallijn die je absoluut niet mag missen. 

 

Het belooft een hete zomer te worden

Het belooft een hete zomer te worden!

Zet de film maar alvast op je watchlist want het belooft een hete zomer te worden. In de nieuwe actie-komedie laten de spierbundels Dwayne Johnson en Zac Efron zich van hun beste kanten zien (wiehoeee) en de mannelijke filmkijkers kunnen zich vergapen aan de rondingen van bikini girls Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach en Ilfenesh Hadera. Fijn weetje: Er zitten lekker veel slow-motion sprints in de film zodat je op je gemakje kan genieten van al dat moois dat voorbij komt.

 

Superspannend verhaal

Superspannend verhaal

Maar….zoals gezegd zit er natuurlijk ook nog een superspannend verhaal bij. Twee strandwachten die onderling nogal verschillen van elkaar, moeten leren samenwerken als ze een crimineel meesterplan ontdekken dat de toekomst van hun baai bedreigt. Daarbij moet natuurlijk tussen alle gebronsde lijven een heleboel mooie vrouwen gered, oceanen met jetski’s onveilig gemaakt en woeste plekken met pick-up trucks bereden worden. Jiehoe! 

 

trailer en meer info

Trailer en meer info

Kan je niet wachten op mooie beelden, dan kan je je alvast verlekkeren aan de breathtaking trailer die je hieronder kunt bekijken, of hey, neem eens een kijkje op de website: www.baywatchfilm.nl voor meer informatie. Sure you gonna be surprised!

 

Win BAYWATCH bioscoopkaartjes en goodies!

Kan je niet wachten tot het 1 juni is, dan hebben we een supertoffe winactie om je alvast in zonnige sferen te brengen. Wij mogen namelijk maar liefst 5 prijzenpakketten weggeven met in ieder pakket 2 bioscoopkaartjes en 2 Baywatch goodies. Supercool toch?! Wat je daarvoor moet doen? Ga snel naar onze Facebookpagina en beantwoord de vraag ‘’ Wat is het beroep van Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) in de nieuwe film BAYWATCH?’’. Dus snel naar Facebook en wie weet ben jij straks a lucky one!

 

maandag 15 mei 2017
Roos
Baywatch, winactie