Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Barts: klaar voor de zomer!

Het is zo onderhand bijna een motto geworden: een outfit is pas helemaal af met de juiste accessoires. Het merk Barts is bekend van de leuke sjaals, mutsen, handschoenen en andere accessoires voor in de winter. Barts is in Europa en Canada in twee jaar tijd marktleider geworden op het gebied van winteraccessoires. Heel erg leuk allemaal natuurlijk, maar in de zomer heb je daar niet zo veel aan. Daarom komt het leuke accessoiremerk in de zomer van 2014 met een nieuwe collectie: strandtassen, slippers en andere leuke details die je zomeroutfit helemaal afmaken. 

 

 

De juiste accessoires bij de juiste outfit, Barts weet er alles van. Het merk is begonnen met de gedachte dat geld niet belangrijk was: ‘Creativiteit stond altijd op nummer één’. Dat was de insteek, die achteraf de perfecte formule bleek. Binnen twee jaar tijd werd van een kleine ‘pettenboer’ een grote marktleider gemaakt. Het merk levert de leukste accessoires aan vierduizend winkels in twaalf verschillende landen. 

 

Barts is straks ook helemaal klaar voor de zomer, want in de zomer van 2014 komt Barts voor het eerst met een nieuwe collectie zomeraccessoires uit. De leukste accessoires die er voor zorgen dat jij, net als Barts helemaal klaar bent voor de zomer. Deze complete en zeker trendy collectie zal ook ongetwijfeld op Zwemkleding.nl te zien zijn, want zulke zomerse accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken bij de vele webshops. We zullen nog even geduld moeten hebben........... maar zijn enorm benieuwd naar de zomercollectie van Barts!

 

maandag 25 maart 2013
Claudia
Barts, slippers, strandtassen, accessoires