Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bandeaubikini's 2014

Bandeaubikini’s zijn een steeds terugkerend fenomeen. De stijlvolle bikini’s zien we de laatste tijd steeds vaker en schijnen steeds populairder te worden. Dat is ook niet zo heel gek, want de bikini’s zijn stijlvol, elegant en laten het beste van je lichaam naar voren komen. Verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en met mooie prints en prachtige details, de één nog mooier dan de ander! Bandeaubikini’s zijn helemaal hot en persoonlijk ben ik daar súper blij mee!

 

 

It's all about the details...

De bandeaubikini is een bikini waarvan de cups recht doorlopen, zoals in de afbeelding. De ‘bandeau’ zorgt voor een prachtige, vrouwelijke look en past daarmee helemaal binnen de trends voor de zomer van 2014. De trendy bikini’s worden vaak uitgevoerd met afneembare bandjes of bandjes die je tussen de cups kunt strikken, zodat je de bikinitop strapless kan dragen! En, as always… details maken de bikini af! Een mooie ruche langs de rand van de top of een prachtige detail in het midden tussen de cups: it’s all about the details!

 

Vrouwelijk en stijlvol

Ik denk dat het wel duidelijk is welke bikini ik ga kopen voor deze zomer… Hij is super vrouwelijk, super sexy en ook nog eens heel modieus. Én, als je het goed doet heb je geen last van witte strepen op je schouders na het zonnen! Nu is het nog de vraag welke… Want ik kan echt niet kiezen uit de vele bandeaubikini’s die ik op Zwemkleding.nl kan kopen… Welke zou jij kiezen? 

 

dinsdag 4 maart 2014
Esther
Bandeaubikini, trend, 2014, vrouwelijk