Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bandeau of triangelbikini?

Bikini’s: ze zijn er in allerlei kleuren, maar natuurlijk ook in allerlei verschillende modellen. Elke vrouw heeft wel een eigen favoriet bikinimodel, een model dat ze mooiste vindt en dat het beste bij haar lichaam past. Twee bekende modellen zijn de triangelbikini en de bandeaubikini. 
 

Bandeaubikini

De bandeautop is een top die als een band om je lichaam heen zit. Dit kan op een heleboel verschillende manieren. Als een rechte band, met een draai in het midden, met accessoires en ga zo maar door. Een bandeaubikini is erg geschikt om strapless te dragen, omdat hij ook zonder bandje goed blijft zitten. Vaak zijn de bandjes dan ook afneembaar en zit aan de binnenkant van de bikini een siliconenrandje dat zorgt voor nog meer stevigheid. Er zijn bandeaubikini’s met zowel een halterband als schouderbandjes. 
 

Triangelbikini

Een triangelbikini heeft daarentegen altijd ongeveer dezelfde vorm. Namelijk twee ‘triangels’, verbonden door een halterband. Meestal is de triangelbikini in de nek en op de rug te strikken, waardoor hij perfect is af te stellen op iedereens lichaam. Ook het broekje heeft vaak dit soort touwtjes die aan de zijkant die zijn te strikken. 
 
 
Welke bikini past het beste bij jou? De bandeaubikini of de triangelbikini? 
 
maandag 7 december 2015
Jinke
bandeaubikini, triangelbikini