Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bandeau bikini versus halterbikini

Er zijn veel verschillende soorten bikini's: bandeau bikini's, triangel bikini's, halterbikini's, beugelbikini's en noem maar op. En dan heb je ook nog eens velen soorten badpakken, tankini's en monokini's. We snappen dat een keus maken erg lastig is op het gebied van zwemkleding!

 

Welke is jouw favoriet?

Op de eerste foto zie je een prachtige bandeau bikini met een schattige girly uitstraling! De ruchjes zijn enorm cute en de kleuren zijn echte zomerse kleuren! Wat helemaal leuk is aan deze bandeau bikini is dat je het broekje aan twee zijden kunt dragen, zo kun jij het gezellig afwisselen met de prints! Deze halterbikini op de tweede foto is een nieuwe halterbikini uit de Full Summer Collectie van Phax. Deze schitterende aztec prints veel vrolijke kleuren is echt een musthave voor deze zomer. Van al deze regenboogkleuren word je toch alleen maar blij van!

Let us know!

Een vraag van ons aan jullie is, welke zwemkleding is jouw favoriet? Ga jij liever voor de bandeau bikini of de halterbikini? Of geef je toch liever de voorkeur uit aan een tankini? Wij van Zwemkleding zijn razend benieuwd, laat jij het ons weten op onze Facebook pagina?

 

vrijdag 25 april 2014
Lisa
bandeau bikini, bandeau, bikini, halterbikini, versus, wedstrijd, badmode, zwemkleding, zomer