Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bandeau bikini top 5

Een perfecte bikini vinden is natuurlijk altijd lastig. Helemaal omdat er zo ontzettend veel verschillende bikini’s zijn! De absolute musthave van deze zomer is toch wel de bandeau bikini. Al wordt er vandaag weer een heel pak sneeuw verwacht, wij brengen de zomer al in huis met de top vijf leukste bandeau bikini’s.

 

1. De absolute nummer één is de strapless bikini van Boleros Granate. De schattige kleuren gecombineerd met de leuke details geven zorgen ervoor dat je helemaal cute op het strand staat!

 

2. De afgelopen tijd zien we het vaak: de print van de Amerikaanse vlag. Enorm hip en lekker gewaagd. De tweede plaats in de top vijf gaat naar de bandeau bikini van Homeboy. Met de uitneembare vullingen en de afneembare bandjes kun je hem aan jouw persoonlijke voorkeur aanpassen.  

 

3.  De derde plek gaat naar… de Seafolly Rococo Rose bandeau bikinitop. Het is een mond vol, maar de bikini is een prachtexemplaar. Voor de girls die houden van een klassieke touch is dit een verademing.

 

4. Grafische prints zijn helemaal hot op ditmoment. Op de vierde plaats staat dan ook de Seafolly Neo Tribe bandeau bikinitop. Een goede print maakt jou de eyecatcher van de dag.

 

5. De nummer vijf is de Chiemsee bandeau bikini. Deze bikini heeft vrolijke kleuren en lieve bloemetjes: al met al de perfecte combinatie voor een lekkere zomerse dag in het zwembad. De bandjes kunnen eraf, dus bruin worden maar!

 

Welke van deze leuke bandeau bikini’s vind jij het leukst? Of heb je ergens anders op de website een leukere gezien....? Laat het ons weten! 

 

donderdag 14 februari 2013
Esther
Bandeau bikini, favoriet, top 5