Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

badpak vs. bikini: wat kies jij?

Elke zomer is het weer de vraag: wat doe ik aan op het strand? Heb je net een heerlijke vakantie geboekt naar een zonnig zuidelijk land, komt de crisis op je pad: wat voor zwemkleding zal ik kopen? Bikini’s zijn echt een hot item, maar of we daar nu allemaal zo blij mee zijn..? Uit Brits onderzoek onder 2000 vrouwen blijkt dat vrouwen ‘op leeftijd’ niet zomaar in een bikini kunnen rondlopen. Maar, is dat wel de waarheid?

 

Het is een omstreden onderwerp: wat kan je wel en wat kan je niet aan als je eenmaal ouder wordt? Uit het Britse onderzoek onder 2000 vrouwen blijkt dat tweederde van de vrouwen na hun 34ste niet meer in een naveltruitje gezien willen worden en na hun 40ste alleen nog maar een badpak willen dragen. Wij van Zwemkleding.nl zijn het daar natuurlijk helemaal niet mee eens. Het vrouwelijk lichaam is prachtig en dat mag ook geshowd worden!

 

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij je goed voelt met je keuze. Daarom moet je gewoon lekker kiezen wat jij fijn vindt. Mocht je je niet helemaal goed voelen over jouw lichaam in een bikini, dan kun je gerust kiezen uit de meer dan 1000 badpakken op Zwemkleding.nl, want zoals we al eerder hebben verteld, badpakken worden steeds populairder! Er is altijd wel een prachtig badpak die net zo modieus, net zo elegant en net zo stijlvol is als jouw persoonlijkheid!

 

Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in wat je draagt. Dus hou je van bikini’s? Draag ze lekker! Vind je wat minder huid prettiger? Dan zijn de prachtige badpakken op jouw lijf geschreven. Als jij je goed voelt in jouw zwemoutfit, dan straal je dat uit. Dus kies voor jezelf, kies gewoon je eigen beachoutfit! 

 

donderdag 11 juli 2013
Esther
bikini, badpak