Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badpak en Bikini 2012

Met het lekkere gure weer is het wel prettig om even vooruit te kijken naar de warmere periode volgend jaar. Om wat preciezer te zijn de nieuwste bikini’s en badpakken voor 2012. Want geloof het of niet, alle designers zijn al weer hard bezig geweest met de nieuwe collectie. Zo zijn op verschillende fashion weeks al aardig wat nieuwe bikini’s en badpakken te zien geweest. Wat mogen we verwachten?

 

Badpak 2012

Een van de trends die het komende jaar door zal zetten, is die van het hoog uitgesneden badpak. Een slim trucje van designers om benen langer te laten lijken. Ook zullen badpakken qua look nog verder opschuiven richting bikini’s. Zo zijn er verschillende badpakken te zien die op de rug alleen een verbinding van het topje naar het broekje hebben, wat zeker van de achterkant oogt als een bikini. Een zelfde soort effect is te zien bij een strapless badpak, die vergelijkbaar is met de strapless bikini. Die legt weer de nadruk op de heupen, wat een tegengesteld effect geeft als het hoog uitgesneden badpak.

 

 

 

Bikini 2012

Maar wat is de trend voor de bikini 2012? Experts geven aan dat het komende jaar niet heel schokkend zal zijn wat betreft de vormgeving van bikini’s. Designers variëren meer met kleuren dan dat ze designs aanpassen. Opvallend is de dominante trend van metallic kleuren. Dat betekent niet meteen dat je alleen in een zilverkleurige bikini rond kunt huppelen, roze en stijlvol zwart metallic zijn ook reeds gespot. Wel valt het op dat het aandeel bikini’s met hoge broekjes, soms tot aan de navel, sterk toe begint te nemen.

 

Om het uzelf gemakkelijk te maken koopt u uw bikini online. Vrijwel iedere aanbieder heeft zijn collectie online staan. Dat betekent namelijk dat u in alle rust langs de nieuwste modellen kunt klikken naar uw jouw bikini voor 2012. Kunt u ook niet wachten?

 

Foto: Seafolly.com

 

dinsdag 13 december 2011
Claudia
Bikini, badpak 2012