Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badmode sale: De uitverkoop is weer begonnen

Fijne vakantie gehad? Jammer dat het voor velen van ons alweer voorbij is, maar het weer is gewoon lekker verder gegaan met zomervakantie houden en de temperaturen blijven lekker op zwemkleding-temperatuur! Dus na het werk en na school snel naar huis en de kleren omruilen voor je verkoelende bikini of zwembroek. Op dit moment kan je je favo bikini (of badpak en andere badmode) bij OTTO en LASCANA shoppen met korting en heel veel andere webshops hebben inmiddels ook de SALE ingezet. Je kunt nu uitgebreid je slag slaan en heel goedkoop aan die droombikini komen.

 

Badmode sale De uitverkoop is weer begonnen

 

Via deze link vind je alle zwemkleding van OTTO die in de uitverkoop is bij elkaar. Mocht je dit wat later lezen, dan nog geen nood, want er komen zeer regelmatig kortingsacties voorbij en wij van Zwemkleding.nl zijn altijd als eerste op de hoogte zodat je geen enkele uitverkoop misloopt. De korting zie je altijd meteen bij het artikel en om het je wat makkelijker te maken hebben we onze eigen favo’s hier tussen de tekst geplaatst, maar er is natuurlijk veel en veel meer moois te koop voor een prikkie.

 

 

 

 
 

De ene korting is nog weergalozer dan de andere. Niet alleen dames badmode, ook voor je kinderen en lief kan je alvast inslaan voor komend jaar. Of misschien ben je er in deze zomervakantie achter gekomen dat je wel direct een nieuwe bikini kunt gebruiken en wat dacht je van kinderen die groeien als kool en het hele jaar door zwemfeestjes hebben en samen met vrienden naar het binnenbad gaan. Een voorraadje zwemkleding in wat grotere maten die je nu met veel korting kunt scoren is dan een slimme zet. Stoere trendy zwemshorts, zwembroeken en slippers en noem alle strandkleding maar op, het is nu dé kans om al die kortingen te pakken. 

 

    

 

 

TIP: Heb je nog een bikinibroekje liggen die je graag eens op een heel andere wijze wilt dragen dan de bijbehorende bikinitop, dan kan je nu voor weinig geld je eigen unieke zwemoutfit samenstellen. Een zwart broekje past sowieso overal bij, maar durf ook eens te expirimenteren met je felgekleurde bottoms. Of combineer een egaal gekleurd broekje met een vrolijk geprint bikinibovenstukje. Het is gedurfd, maar hoe groter het contrast hoe hipper je erbij loopt. 

 

   

 
 

Dankzij de mix & match trend heb je ontelbaar veel mogelijkheden tot je beschikking en kan je voor elke mood  een passende look samenstellen. Daar is een uitverkoop uitermate geschikt voor, zodat je ook nog geld overhoudt voor een leuk dagje zwemparadijs ;)

 

 

 

Zoals al eerder geschreven zijn er rond deze tijd voortdurend mooie acties voor badmode, dus het loont zeker de moeite om regelmatig even een kijkje te komen nemen tussen de collecties. We wensen je heel veel shopfun!  

 

     

 

  

 

PS Scroll ook even naar boven om via de vele handige filters heel veel afgeprijsde artikelen te vinden! En het fijne is, na 1 klik op de afbeelding vind je direct meer info en brengen we je waar je wilt zijn, zodat je lekker kunt blijven zitten waar je zit en je morgen al in het bezit kan zijn van die ene leuke bikini of zwembroek.

 

donderdag 5 september 2019
Roos
Sale, Uitverkoop, Outlet, OTTO, Zwemkleding