Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badmode 2016

Vinden jullie ook niet dat het weer tijd is dat de regen verdwijnt? Wij hopen toch echt dat je jouw nieuwe bikini nog een paar keer uit de kast kunt trekken dit jaar! Er is namelijk een grote kans dat je volgend jaar weer een nieuwe wilt! Badmode 2016 voorziet in nieuwe, heel gave ontwerpen en trends. Deze zijn van vele merken reeds getoond.
 
Jullie hebben geluk.. want wij zetten ze hieronder voor jullie op een rijtje! 
 

 

De badmode trends voor 2016 op een rij

Hallo felle kleuren en prints!

In 2016 wordt het helemaal trendy om felle kleuren te dragen. Felblauw, vuurrood of knalgeel? Kun je geen kleur kiezen? Wees niet getreurd! Prints zullen helemaal in de mode komen in 2016. Ze zullen nog drukker en kleurrijker worden, hoe gaaf is dat! De collectie van 2016 krijgt gave organische dierenprints, grafische prints en heel realistische fotoprints. 
 

Less is more? Not anymore...

De minimalistische bikini’s zullen in 2016 niet meer worden gezien als hét ultieme bikini item. Het gaat juist trendy worden om meer te bedekken. Er zullen bikini’s komen met hoge neklijnen, boyshorts voor dames, bikinitops met mouwtjes.  Heb jij nog een oude retro bikini liggen? Gooi hem dan zeker niet weg, volgend jaar is dit de ‘musthave’ als het om bikini’s gaat! De retro bikini heeft namelijk een hoger broekje, wat perfect past bij de ‘bedekkende bikini trend’.
 

De cut out trend

Wij vinden badpakken met uitsnedes of transparante delen super modieus en chique! Gelukkig wordt dit ook één van de bikinitrends van 2016. 

Ritsen

De collectie van 2016 zal ook bestaan uit bikini’s met gave ritsen aan de voor of achterkant van de top. Dit staat super stoer en geeft de bikini net een beetje extra!
 
Wij kunnen nu al niet wachten op de zomer van 2016! Dit komt door alle gave trends en een beetje door de regen natuurlijk. Welke trend is jouw favoriet?
 
Tip van ons: Als je nu nog een bikini nodig hebt of wilt kopen, denk dan aan de trends van volgend jaar. Zo weet je zeker dat de bikini volgend jaar nog super hip is! 
 
maandag 7 september 2015
Lisa Wolf
Collectie van 2016, zwemkleding, trends, zomer, ontwerpen, prints, felle kleuren