Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badmode 2014 Phax

Phax staat voor vrouwelijk, sexy, zelfverzekerd en stijlvol. Dit zijn sleutelwoorden die absoluut niet kunnen ontbreken als ik de fantastische badmode van Phax beschrijf. De zomercollecties zijn volop in de maak en zijn nóg gracieuzer, nóg stijlvoller en nóg zomerser dan de voorgaande jaren. Een fantastische collectie ligt dus in het verschiet: wij van Zwemkleding.nl kunnen niet wachten tot we de prachtige bikini’s van Phax  kunnen showen op het strand!  

 

Journey of Love

De badmode collectie 2014 van Phax heet ‘Journey of Love’: een reis van liefde. Deze liefde is terug te zien in allerlei prachtige details, maar ook explosiev kleuren en texturen. Echte trends die we spotten in de prachtige collectie Journey of Love zijn ruches, subtiele details en romantische modellen als bustiers. De warme tinten in de prachtige collectie nodigen uit tot een heerlijke zomeravond met je geliefde.

 

phax_like_en_win

 

Journey of Love is een prachtige badmode collectie, met bijzondere details die terugkeren. De vrouwelijke prints die gebruikt zijn door de hele collectie roepen een liefdevolle emotie op. De prachtige bikini’s zijn te koop bij Chilla.

 

Comming soon…

Blijf op de hoogte van ons nieuws, want binnenkort mogen we een prachtige bikini uit onder andere deze Journey of Love-collectie weggeven! Een  like en win actie waarbij jij een prachtige bikini van Phax kan winnen!  Ben jij ook zo weg van deze bikini’s? Neem dan vast een voorproefje door de onderstaande bikini’s van Phax te bekijken. 

 

zaterdag 30 november 2013
Esther
Phax, Journey of Love, Bikini's, Vrouwelijk, Liefde, Emotie