Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badkleding en accessoires combineren als een pro

Onmisbare accessoires bij je bikini, badpak of zwembroek

Of je nu op weg bent naar een tropisch paradijs of gewoon een dagje ontspanning plant bij je lokale strand, één ding is zeker: je badkleding verdient een beetje extra aandacht. Naast het kiezen van de juiste bikini, badpak of zwembroek, kun je je strandoutfit naar een hoger niveau tillen door deze af te stijlen met de juiste accessoires. Hier zijn enkele tips en ideeën om je badkleding leuk af te stijlen met strandtassen, slippers en meer.
 
  1. Strandtas: Een (grote) tas voor het strand is niet alleen een praktisch item om al je strandbenodigdheden in mee te nemen, maar het kan ook een statement maken met je stijl. Kies een strandtas die past bij je persoonlijke smaak en de sfeer van de dag. Voor een klassieke uitstraling kun je kiezen voor een gestreepte canvas tas, terwijl een rieten mandtas een vleugje bohemien chic toevoegt. Denk ook aan de grootte van de tas - een ruime strandtas biedt voldoende ruimte voor zonnebrandcrème, een goed boek, snacks en meer. Als je van plan bent om waardevolle spullen zoals elektronica mee te nemen, kan een waterdichte strandtas een slimme keuze zijn. Deze tassen zijn meestal gemaakt van waterdicht materiaal zoals PVC en hebben waterdichte ritsen om je spullen droog te houden.
  2. Slippers of open sandalen: Je keuze voor slippers of open sandalen kunnen het verschil maken in je strandlook. Ga voor sandalen of slippers die niet alleen comfortabel zijn, maar ook passen bij de stijl van je badkleding. Helder gekleurde slippers kunnen een speelse en vrolijke uitstraling toevoegen, terwijl metallic of leren slippers een vleugje glamour geven. Zorg ervoor dat je sandalen of slippers goed passen en geschikt zijn voor strandwandelingen.
  3. Zonnebril: Een zonnebril is niet alleen een modieuze accessoire, maar beschermt ook je ogen tegen de schadelijke stralen van de zon. Kies een zonnebril met UV-bescherming en een stijl die bij je persoonlijke smaak past.
  4. Hoed of pet: Een hoed is niet alleen een modieus statement, maar biedt ook bescherming voor je huid en ogen tegen de zon. Kies een hoed die bij je gezichtsvorm past - een grote zonnehoed voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit, terwijl een sportieve pet een meer relaxte uitstraling creëert. Naast de klassieke zonnehoed kun je ook kiezen voor een trendy strohoed, een Fedora of een Panama hoed om je hoofd te beschermen tegen de zon terwijl je er stijlvol uitziet.
  5. Voor dames: Haarbanden, scrunchies, hoedjes en strandkammen kunnen je strandkapsel verfraaien en beschermen tegen de wind en het zoutwater.
  6. Strandjuwelen: Naast de gebruikelijke sieraden kun je overwegen om wat specifieke strandjuwelen toe te voegen, zoals schelp- of pareloorbellen, om een maritieme touch aan je look toe te voegen.
  7. Waterdichte telefoonhoes: Als je van plan bent om je telefoon mee te nemen naar het strand voor muziek, foto's of veiligheidsredenen, zorg er dan voor dat je een waterdichte hoes hebt om je telefoon te beschermen tegen zand en water.
  8. Kaftan, sarong of jurk: Als je van plan bent om na het strand naar een strandbar of café te gaan, overweeg dan een stijlvolle kaftan of strandjurk die je over je badkleding kunt dragen. Kies lichte stoffen en luchtige ontwerpen om koel te blijven in de hitte. Daarnaast kan een kleurrijk strandlaken of sarong dienen als een veelzijdig accessoire dat je om je middel kunt knopen of als een lichte deken kunt gebruiken.
  9. Horloge: Een stijlvol horloge kan je strandoutfit afronden en tegelijkertijd functioneel zijn om de tijd bij te houden terwijl je ontspant.
  10. Linnen broek of short voor mannen: Kies voor een lichte linnen broek of een strandshort, om over je zwembroek te dragen als je van het strand naar een café gaat.
 
Onthoud dat het belangrijk is om accessoires te kiezen die bij je persoonlijke stijl en behoeften passen. Of je nu gaat voor een relaxte, sportieve of meer formele uitstraling, er zijn tal van accessoires beschikbaar om je strandoutfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien.
maandag 2 oktober 2023
Gaby