Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badjas, heerlijk met dit het koude weer

Het is koud en regenachtig weer in Nederland. Wat zou u momenteel te zoeken hebben op Zwemkleding.nl? Een mooi badpak voor dat grote, overdekte zwembad misschien? Naast veel zwemkleding biedt Zwemkleding.nl veel meer. Kijkt u maar naar wat de gelukkige winnares op twitter heeft uitgezocht: een complete outfit! Zwemkleding biedt echter ook badjassen, heerlijk tijdens dit koude weer.

 

Niet alleen voor het koude weer zijn badjassen geschikt, maar wat dacht u van de vakantie? Misschien heeft u een leuke camping geboekt, maar heeft u al wel bedacht dat u niet in uw nachthemd naar het toilet gaat ’s nachts. Ook dan kan een badjas zeer handig zijn. Een badjas kan u warm houden in de nacht, maar voor in de ochtend kan het u net wat zekerder doen voelen zodat u over de camping naar het douchegebouw durft te lopen.

 

 

Er zijn verschillende soorten badjassen. Zo is er de heerlijke dikke badjas, die lekker warm en zacht is, maar die wel een beetje standaard is. Vaak zijn deze badjassen namelijk effen van kleur of er zit een streepje in. U kunt ook gaan voor een badjas met leuke motiefjes zoals bloemen, stipjes, hartjes, etc. Indien u van een kleurtje houdt, kunt u ook gaan voor een gekleurde badjas. Zo wordt de badjas al iets persoonlijker en minder standaard. Indien u van een standaard badjas houdt, maar wel echt vrouwelijk en luxe uitstralend dan kunt u het beste gaan voor een badjas van zijde (of polyester indien u een luxe uitstraling wilt voor een lage prijs!)

 

Kortom een badjas mag zelfs in het zomerse seizoen niet ontbreken en is zeker geschikt voor op vakantie.

 

zondag 17 juli 2011
Bertine
Badjas, ochtendjas