Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ani Ani, perfect passende badkleding

De perfect passende bikini vinden is misschien wel 1 van die meest gelukzalige momenten in een vrouwenleven. Elke vrouw is anders en uniek, en een goede bikini zou een weerspiegeling moeten zijn van haar ideale beeld. Een bikini en andere beachwear die daaraan voldoet kan je vinden bij Ani Ani. Badkleding van topkwaliteit materialen met modieuze designs die altijd perfect passen, met ook nog eens een unieke mix & match formule.

 

In zwemkleding van Ani Ani kan je jezelf zijn

Bij Ani Ani vind je het beste van het beste, of je nu zwemt, zont, lekker lounget of uitgebreid flaneert, Ani Ani laat je jezelf zijn. We hebben dit allemaal te danken aan oprichtster Ani Muradian-Willekes, die dankzij haar vele omzwervingen langs alle werelddelen, prachtige ’wereldse’ beachwear weet te creëren die lekker aanvoelt en uitsluitend uit Xtra Life LYCRA® materialen bestaat, zodat je bikini extra lang een blikvanger blijft. Het lukte Ani binnen 5 jaar tijd het merk Ani Ani als een dijk neer te zetten op Nederlandse bodem en zoals een vrouw van de wereld betaamt heeft ze nog veel en veel meer mooie plannen voor de toekomst zoals de stijgende lijn vasthouden en uitbreiden naar het buitenland.

 

   

Mooie ontwerpen en een perfecte pasvorm 

Ani zag een gat in de markt nadat het haar maar niet lukte om een kwalitatief goede bikini te kopen. Ze mistte exclusiviteit en mooie ontwerpen met een mooie pasvorm, waarbij je verschillende broekjes en topjes kunt combineren. De liefde voor badpakken en bikini’s zat in haar bloed vanwege al dat reizen en die stranden, de zon en spa. La Dolce Vita houdt ook in dat badkleding comfortabel aanvoelt en het je zelfverzekerd laat voelen. Iets wat Ani elke vrouw gunt en nu de drijvende motor is waarvoor ze haar talenten inzet in de modewereld.

 

   

Beachwear met veel aandacht & liefde tot in het kleinste detail 

Ani Ani bestaat dit jaar alweer 5 jaar en onderscheidt zich al die tijd onder andere door haar grote aanbood aan topjes en broekjes van fantastische kwaliteit. Het merk wil een superieure ervaring bieden en daarbij hoort uiteraard een superieure service. Daarom worden alle bestellingen binnen Nederland en naar België gratis verstuurd en mogen ze kosteloos geruild worden. De badkleding van Jacquard LYCRA® en 100% Italiaanse Xtra Life LYCRA® (wat 5-10 keer langer meegaat in chloor- en zeewater dan ieder ander elastische materiaal) wordt op een eerlijke manier in Portugal gemaakt. Bijzonder is dat zelfs tot aan het verpakkingsmateriaal veel aandacht is besteed. Zo wordt elke bestelling afgeleverd in een fraaie satijnen buidel en verpakt in een gemerkte luxe Ani Ani doos met magnetische sluiting. Je merkt aan werkelijk alles dat tot in het kleinste detail veel liefde zit.

 

   

 
Mix & Match in quality beachwear  
 

Momenteel schittert alweer de nieuwste collectie van 2017 in de webshop; The Grace collection. Omdat vrouwen nou eenmaal verschillen, is de collectie van Ani Ani ontworpen als een Mix & Match concept. Ze biedt elke vrouw de keuze om uit verschillende maten en stijlen naar harte lust te combineren en haar eigen one-of-a-kind bikini te creëren. De bikinitopjes en bikini broekjes zijn onderling prachtig te mixen en zijn stijlvol, sexy en chique. De collecties bestaan tevens uit tijdloze badpakken en zijn elegant, chic, mooi en toch ook sexy.

 

Win een bikini of badpak van Ani Ani t.w.v. €130

Win een bikini of badpak van Ani Ani t.w.v. €130

JAHHHHHH, je leest het goed: We hebben een WINACTIE!! Doe je mee? Je kan een Ani Ani bikini of badpak naar keuze winnen ter waarde van maar liefst 130 euro als je onze Facebookpagina liked en in een reactie laat weten welk badpak of bikini je zou kopen als jij zou winnen. We zijn reuze benieuwd want er is zo ontzettend veel moois te kiezen. Scroll maar eens naar onderen of kijk in onze complete collectie van Ani Ani. So, let’s get started!! Toi toi toi, we zien je op Facebook!

 

dinsdag 18 april 2017
Roos
Ani Ani, winactie, beachwear, mix & match