Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Andrélon Pink Collection

Get the Volume Föhnspray

De spray voelt stevig aan en ziet er strak uit. De fles is langwerpig en daardoor hoog, Wij eten dan ook niet of die in elke lade past (wij bewaren onze spullen in een la). Sommige lades zijn ‘laag’ waardoor die niet rechtop kan staan. De spray is uiteraard bestand tegen de warmte van je föhn. Zorg er wel voor dat je al je haren insprayt. Dit kun je het beste doen door je haar in twee lagen te verdelen. Heb je super dik haar dan kun je zelfs kiezen voor drie lagen. De geur is erg aangenaam en de structuur ook. Wij hebben het gevoel dat de spray pluizig haar tegenhoudt.
 
 
• Speciale bescherming tegen de hitte van de föhn.

• Beschikt over een handige verstuiver, waardoor je de spray precies kan aanbrengen op de plekken waar je extra volume nodig hebt.

• Geeft je haar na gebruik een voller gevoel.
 
Gebruik:
 1. Spray een kleine hoeveelheid bij de haaraanzet ophanddoekdroog haar.
2. Richt de nevel ook bovenop je haar om meer volume te creëren.
3. Droog je haar eerst voor met je handen en föhn je haar vervolgens in model met de föhn en borstel zoals je gewend bent.
 

Go for Texture Beach Spray

Deze spray zit ook in een mooie en stevig flacon. De spray ziet er wat simpeler uit dan de volume spray maar staat nog steeds mooi in elke badkamer/slaapkamer. De flacon heeft een ‘drukspray’ die gemakkelijk te gebruiken is. De geur is echt heerlijk en ruikt naar het strand. Dit is echt een spray die je gemakkelijk mee kan nemen en even snel kan inspuiten. Door het spuiten in je haar word je haar wat stugger en geeft het een echte ‘beach look’. Een look die deze zomer (of  eigenlijk elke zomer) helemaal hot is en ook in de rest van de seizoen kan deze spray. Voor een nonchalante strandlook!
 
• Voor natuurlijke textuur. 

• Creëert een natuurlijk warrig effect, alsof je net heerlijk een dagje naar het strand bent geweest.

• Ook heel geschikt als basis om je haar op te steken door de holding factor.
 
Gebruik
 1. Spray de Beach Spray gelijkmatig op handdoekdroog haar.
2. Gebruik de spray vooral in de lengtes van je haar voor extra textuur.
3. Droog je haar en breng het in model met je handen.
Styling tips
Wil je een extra warrig effect? Kneed je haar met je handen of een diffuser om het effect te versterken. Wikkel je haar om enkele chopsticks of potloden en draai deze vervolgens in je haar. Haal ze er na 10 minuten uit voor de ultieme nonchalante beach look. 
 
Go for Texture Beachspray adviesprijs € 4,99
 

Heat Protect Spray

Wij eindigen met onze absolute favoriet van al deze producten. Een product wat wij ook heel vaak gebruiken. Een spray om je haar te beschermen tegen de hitte van je stijl en/of krultang. De flacon heeft een super handig ‘spray’ systeem. De geur en substantie zijn weer heerlijk en ze maken onze haren zijdezacht. Als wij ons haar gaan stijlen maken wij altijd gebruik van een dergelijke spray. Enige nadeel is dat het op handdoekdroog haar moet. Hierdoor MOETEN wij eerst ons haar föhnen wat wij liever niet doen. De spray heeft een handig klik systeem die makkelijk in gebruik is. De flacon is echt super stevig en kan heel gemakkelijk mee op reis. Beschermt je haar tijdens het stylen tegen de hitte.
 
• Beschermt je haar tijdens het stylen met stylingtools (krul-, stijl- en wafeltangen) tot wel 
230°C om uitdroging van je haar te voorkomen.

• Maakt je haar super zacht en gezond.

• Musthave basis voor iedere gewenste haar look.

• Stylen wordt makkelijker en sneller, terwijl je haar beschermd blijft tegen de hitte.
 
Gebruik
 1. Ontsluit de spray door de knop op de zijkant van de pomp in te drukken. 
2. Spray ruim en gelijkmatig op handdoekdroog haar voordat je begint met stylen.
3. Breng je haar in model met je favoriete stylingtools.
Styling tips
Droog je haar eerst goed voordat je een stylingtool gebruikt, want vochtig haar houdt de warmte te lang vast en beschadigt je haar onnodig. Richt je föhn naar beneden voor een glad effect ofgebruik tijdens het föhnen een grote ronde borstel vanaf de haaraanzet voor meer volume.
 
Heat Protect Spray adviesprijs € 4,99
 
De bikini kan de kast weer in en de haarproducten kunnen de kast uit met deze geweldige collectie van Andrelon. En wil je net als ons je haar niet te vaak nat maken voor het fohnen? Gebruik dan tijdens het douche een badmuts
 
 
 
vrijdag 30 september 2016
Jhemyla