Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Al weekend plannen?

Komt de lente niet naar ons toe, dan zoeken we de lente temperaturen zelf wel op! Wat dacht je van een dagje sauna of een leuk dagje zwemmen in een heerlijk tropisch zwembad? Samen met uw vriend of vriendin lekker warm worden in de sauna of met de kinderen naar een lekker warm en overdekt zwembad. De kinderen zullen het geweldig vinden! Spetteren en met z’n allen van de glijbaan glijden of, voor de stoere kinderen, van de duikplank duiken.

Mooi badmode voor hem en haar

Natuurlijk wil je er ook mooi bijlopen. Heb je nog een nieuwe bikini nodig? Dan tref je het want de nieuwste collecties zijn volop aanwezig. Zo is net sinds deze week voor de dames de allernieuwste collectie van Watercult te verkrijgen. Elegante bikini's met een sierlijk sieraad op het topje of het broekje. Voor de mannen zijn er stoere blauwe zwemshorts, die zorgen voor een sexy uitstraling of een mooi zwemshort met een vrolijk kleurtje. Zo zie je er, net als de zon, er altijd stralend uit. Voor de kinderen hebben we voor de jongens leuke zwembroeken met gevaarlijke haaien als print en voor de meiden schattige gestipte badpakken en... natuurlijk nog veel meer!

Leuke tip

Ga naar Preston Palace te Almelo: Hét tropisch zwemparadijs van Nederland! Hier kun je genieten van het tropische zwemwater, saunaparadijs, wellness en zelfs een beetje bruin worden onder de zonnehemels. Ook kun je na een dagje zwemmen hier uitgebreid uiteten en tot in de late uren gezellig dansen onder genot van mooie muziek.

 

pp

 

Heeft u nog geen plannen voor het weekend? Verras uw vriend(in) met een leuk saunadagje of ga lekker met de kinderen op stap! 

 

dinsdag 12 maart 2013
Lisa
zwemmen, sauna, spetteren, duikplank, glijden