Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Afvallen met citroensap, is het mogelijk?

Om ons heen horen we allerlei verhalen over mensen die beweren kilo’s te zijn afgevallen door het drinken van water met schijfjes citroen erin. Echter, zijn dit fabels? Of klopt het dat citroensap kan helpen met het verliezen van net dat extra beetje vet voordat je weer in je bikini springt? Wij zijn voor je op onderzoek uitgegaan en weten het antwoord! 

 

Haal de schijfjes citroen snel uit de koelkast. Want naast het feit dat een glas ijskoud citroensap erg lekker en verfrissend is met dit heerlijke weer, is één glas water met citroenschijfjes per dag ook erg goed voor je lichaam. Lees snel verder om te weten wat de voordelen zijn van dit lekkere sapje!

 

Afvallen met citroensap, is dat mogelijk?

Stralende huid

Citroenen bevatten veel belangrijke voedingstoffen die bijdragen aan het reinigen van je lichaam. Een geweldig voordeel hiervan is dat de oneffenheden op je huid snel zullen verminderen of zelfs helemaal zullen verdwijnen. Na een paar dagen zul je al gauw merken dat je huid er veel gezonder en stralender uitziet.  In een bikini kan iedereen je huid extra goed zien, waardoor je snel onzeker kunt worden. Het drinken van dit sapje zorgt er voor dat niet alleen je huid straalt, maar jij ook! Je onzerkerheid zal verdwijnen en je zult dit keer dus misschien wel gaan voor een bikini in plaats van een badpak. Of voor een bikini die net iets meer opvalt, waardoor jij de ‘eyecatcher’ kunt zijn van het strand! Neem na het lezen snel een kijkje in ons assortiment voor prachtige bikini’s die je figuur veel goeds zullen doen!

                     

Stimuleren van je vetverbranding

Citroensap is natuurlijk geen wondermiddel waardoor je onmiddellijk veel kilo’s verliest, maar.. het zorgt er wel voor dat je stofwisseling versnelt wordt. En een snellere stofwisseling betekent een snellere vetverbranding. Hoe sneller je calorieën verbrandt, hoe gunstiger dit is voor het afvallen natuurlijk!  Dat is toch de droom van iedereen! Let op, het is niet gezond om alleen citroenen te eten. Maar het is wel goed om een glas citroensap toe te voegen aan je dagelijkse dieet. 
 
Afvallen met citroensap bikini
 
Daarnaast is het ook belangrijk om lekker gezond te blijven eten. Af en toe een vette hap of een koekje kan natuurlijk geen kwaad! Maar als je hier veel van eet, zal citroensap weinig effect hebben. Verder kun je lekker gaan sporten om die extra kilo’s te verliezen net voordat je in je bikini gaat. Met dit warme weer is het heerlijk om een eindje te gaan skeeleren of te gaan fietsen of wandelen. Je bent dan lekker actief bezig en je krijgt ook nog eens de mogelijkheid om lekker bij te bruinen, heerlijk! Het is dan wel belangrijk om een zonnehoed of cap op te doen, zodat je geen risico loopt om een zonnesteek te krijgen. 
 
Ieder lichaam is anders en daarom zullen de voordelen van gezond eten, sporten, en citroensap niet bij iedereen even snel te zien zijn. Vergeet daarom niet dat het vooral belangrijk is om te doen waar jij je goed bij voelt! Dit betekent ook de badkleding dragen waarin jij je zelfverzekerd voelt. Wij weten zeker dat je bij ons de bikini of het badpak kunt vinden waarin jij kunt stralen! 
 
 
zondag 14 juni 2015
Lisa Wolf
Citroenen, citroensap, badmode, bikini, badpak, bikini's, badpakken, stralen, vetverbranding