Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Accessoires voor je zwembad die je moet hebben |

 

Het is op dit moment nog winter, maar we gaan langzaam aan weer richting de zomer. De afgelopen zomers waren alle accessoires voor zwembaden ook al heel erg snel uitverkocht. Het dit jaar dan ook heel erg belangrijk om alle accessoires op tijd aan te schaffen, maar welke accessoires moet je nou eigenlijk allemaal hebben? Dat lees je hier.

 

Een goede ondervloer voor je zwembad

Heel erg veel mensen dat het opzetten van een zwembad niet zo moeilijk is. Dat klopt, maar heel erg veel mensen houden vervolgens weinig tot geen rekening met de ondervloer van het zwembad. Het gebruik van een ondervloer voor je zwembad is heel erg belangrijk, omdat je er hiermee voor kunt zorgen dat de onderkant van het bad beschermd wordt. Het kan namelijk voorkomen dat er een steen in de grond zit die de onderkant van het zwembad lek kan maken. Wanneer je gebruikt maakt van een ondervloer is dit niet het geval. Een ander voordeel aan het gebruiken van een ondervloer is dat het ook veel lekkerder loopt in het zwembad. De grond of tegels is natuurlijk heel erg hard. Wanneer je gebruikt maakt van een goede ondervloer is dit niet het geval aangezien deze altijd zacht zijn. Een zachte ondervloer is uiteraard ook beter voor je voeten. Een harde ondervloer kan namelijk schade aanbrengen tijdens het lopen.

 
 
 
 

Gebruik de startersets

We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om je zwembad goed te onderhouden. Niemand zit er namelijk op te wachten dat het zwembad heel erg vies wordt. Dan moet je namelijk het hele zwembad weer leeg laten lopen en schoonmaken om het vervolgens weer te kunnen vullen met schoon water. Wanneer je voor het eerst een zwembad hebt staan in de zomer is het natuurlijk nog allemaal nieuw. Je weet dan ook niet precies wat je eigenlijk allemaal nodig bent. Daar is dan ook een mooie oplossing voor bedacht. De zo hetende starterpacks.  Door regelmatig te meten wat de waardes van het zwembadwater zijn. Kun je ervoor zorgen dat het water goed schoon blijft. In de startersets zit dan ook alles wat je nodig hebt voor je zwembad. Zo weet hoef je namelijk precies wat je nodig hebt en je hoeft maar één pakket aan te schaffen.

 
 

Dek je zwembad af

Zoals we hierboven al aangaven is het onderhoud voor je zwembad natuurlijk hele erg belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat er zo min mogelijk vuil in het zwembadwater komt, maar hoe doe je dat eigenlijk? Begin met het reinigen van je lichaam. Spring even snel onder de douche om je af te spoelen voordat je in het water springt. Daarnaast is het ook verstandig om je zwembad af te dekken in de avond of overdag wanneer je er geen gebruik van maakt. Zo voorkom je namelijk dat er beestjes of bladeren in je zwembad komen. Wanneer je je zwembad afdekt hoef je ook niet eerst een halfuur in het zwembad rondjes te zwemmen om alle bladeren uit het water te krijgen.

 
 
 
 
donderdag 27 januari 2022
Lizz