Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Accessoires op het strand

Accessoires maken de outfit, wordt weleens gezegd. Ik kan de sprekers geen ongelijk geven! Een outfit is helemaal niet af zonder de juiste accessoires. Een goede hoed, een leuke zonnebril, kettingen of een leuke nerd-bril die je tegenwoordig zo vaak ziet? Helemaal een vrouwen-ding!

 

 

Dat accessoires belangrijk zijn in een dagelijkse outfit dat weet zo onderhand iedereen. Maar ook in een leuke zomerse beach-outfit kun je helemaal knallen met accessoires. Neem een hoed, zet hem op je hoofd en match deze hoed en je stijlvolle bikini met leuke pareo, een prachtige Ray-Ban pilotenbril en mooie slippers. Of een lange stijlvolle strandjurk met een enorme zonnehoed en een over-sized zonnebril en je bent helemaal klaar om het strand, uh... de show te stelen! 

 

Mijn favoriete accessoire is toch wel het hoedje. Enorm stijlvol met een zelfverzekerde en nonchalante uitstraling. Erg makkelijk te combineren ook! Ik denk dat ik wel 10 hoedjes in mijn kast heb liggen, maar je kunt er nooit te veel hebben! Welke accessoire is jouw favoriet? Laat je het even weten? 

 

vrijdag 1 maart 2013
Esther
Strand, Accessoires, Hoedjes, Slippers, jurken