Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

9x leuke strandtassen

Een strandtas is ideaal voor een dagje strand! Wij Nederlanders nemen altijd een hele verzameling mee naar het strand: een strandlaken, een flesje drinken, een pak met koekjes, een puzzelboekje, zonnebrandcrème, etc. Een grote tas waar alles in kwijt kan, is dan niet overbodig.

 

Naast de handige functie, is een strandtas ook een mooie accessoire. Kies een strandtas die goed bij u past. Neem bijvoorbeeld Adidas voor de sportieve types onder ons of een grote shopper voor de echte shopaholics. Een grote rieten mand als strandtas lijkt tegenwoordig de grootste mode op strandtassen gebied. Deze is lekker groot, neem makkelijk mee en kan stevig in het zand staan. Daarnaast zijn het ook nog eens leuke tassen om te zien.

 

 

Ook voor een dagje zwembad is een strandtas handig, maar wat dacht u van een dagje pretpark? Strandtassen zijn in de meeste gevallen ruim en dus kunt u er veel spullen in mee nemen. Zorg ervoor dat uw waardevolle spullen zoals uw mobiel en portemonnee in uw broekzak zitten, dan kunt u de strandtas bij het instappen van een attractie gewoon laten staan!

zondag 26 juni 2011
Bertine
Strandtas