Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

19/10: Werelddag van de strijd tegen borstkanker

Elk jaar staat de maand oktober in het teken van Borstkanker. Maar er is één dag in deze maand springt er uit. Dat is de Werelddag ter bestrijding van Borstkanker. Op deze dag wordt benadrukt hoe belangrijk het is dat borstkanker op tijd ontdekt wordt en wordt behandeld, want dat maakt de kans op overleven groter. Hoe kleiner de tumor in de borst, hoe kleiner de kans is dat het uitzaait naar de lymfeklieren of andere plaatsen in het lichaam. 

 

In deze blog vertellen wij jou over de stevige badpakken en zelfs een prothese badpak die wij verkopen. Iedereen wil er natuurlijk mooi bijlopen in haar badkleding, maar na zo’n zware ingreep kan dat best moeilijk zijn. Wij laten jou onze mooiste zwemkleding zien om je weer mooi te voelen in je eigen lichaam.

 

Prothese zwemkleding

Het is van belang dat vrouwen die aan hun borst(en) geopereerd zijn, niet zomaar willekeurige zwemkleding dragen. Een badpak of bikini met een hoger gesneden decolleté geeft steun aan de prothese en bedekt de littekens. De opening aan de zijkanten van de prothesehoesjes zorgen voor een veilig en bevrijdend gevoel tijdens het zwemmen. De verstelbare schouderbandjes en hoge afgewerkte armsgaten zorgen een verhoogde functionaliteit met goede steun en een fijn draagcomfort van de badpak en/of bikini.

 

Het dames badpak met prothese van Tweka bijvoorbeeld. Cups met een voorgevormde elastische band zorgen voor een optimale ondersteuning van de borst. Het badpak heeft een hogere halslijn, een opening aan de zijkanten voor een borstprothese. Het badpak is gemaakt van Carvico 100% polyester, deze kwaliteit is bestand tegen chloor, waardoor de kleur en pasvorm mooi blijven ook na meerdere keren gedragen te zijn.

 

Prothese bikini's en badpakken

Borstkanker is een vorm van kanker die zich bij vrouwen en soms ook bij mannen vormt in hun borstweefsel. Het komt vaak voor dat vrouwen daarom hun borst(en) af moeten staan door middel van een operatie. Speciaal voor deze dappere, sterke en mooie vrouwen zijn er prachtige prothese bikini's gemaakt. En nee: je ziet niet aan de buitenkant dat het prothese bikini’s zijn. 

 

Zelfverzekerdheid 

Het is erg belangrijk dat een vrouw zich altijd zelfverzekerd op het strand voelt. Elke vrouw is mooi en moet en mag gezien worden. Er zijn bikini's die mooie vormen benadrukken of onzekere plekken maskeren. Bikini's die de billen groter of kleiner maken. Het is er allemaal met Prothese bikini's en badkleding. Bikini's zorgen ervoor dat een vrouw zich niet onzeker hoeft te voelen en er mooi uit mag zien. Stevigheid is het allerbelangrijkste als het gaat om bikini's en badkleding. Door zijn sterkte is het onmogelijk om de prothese te verplaatsen. Bovendien is de prothese nooit zichtbaar. Dit is mogelijk doordat er een sterke en kwalitatief hoogwaardige band om de borst zit. Deze band is natuurlijk niet zichtbaar, maar geeft wel vertrouwen en een prettig gevoel. Daarnaast zijn bikini's en badpakken met protheses iets wijder en zitten ze hoger.


Soorten en kleuren prothese badmode

Nu kunnen we ons voorstellen dat je denkt "maar nu kan iedereen zien dat ik een prothese bikini of badpak draag". Badkleding is zo gemaakt dat anderen niet kunnen zien dat je een speciale bikini of badpak draagt. Badmode is er in verschillende soorten en kleuren. Zoals elke vrouw kun je het product kiezen dat perfect bij jouw behoeften past. Zo kunnen vrouwen van kleur de meest kleurrijke badmode en/of topjes vinden. Er zijn ook veel opties voor vrouwen die de voorkeur geven aan zwart  of  andere effen kleuren.

                                  

 

Topmerken

Kwaliteits Bikini's en badkleding zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, zodat je je altijd veilig en zelfverzekerd kunt voelen. Daarom brengen we je de meest geweldige topmerken die je zullen laten stralen op het strand. Hier vind je de volgende merken: Anita, Cyell, Marks and Spencer en Tweka. Dankzij de hoge kwaliteit, perfecte pasvorm, duurzaamheid, mooie kleuren en prints zie je er stralend uit op het strand! Omdat je er tegelijkertijd modieus en zelfverzekerd uit kunt zien, wordt het zeker een zorgeloze dag op het strand. Zo kun je volop genieten van het zwemmen, de zon, de zee en de mensen om je heen!

zaterdag 8 oktober 2022
Lizz