Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een bikinitopje dat niet verschuift!

Het lifestyle merk O'Neill brengt een nieuw model bikini op de markt, de Superkini. Deze bikini is gemaakt van een speciale stof die voorkomt dat de bikini verschuift op de huid. Dus nooit meer een verschoven bikini bovenstukje nadat u een duik heeft genomen.

Bikini, meer dan 1400 online bikini's!

Alle online bikini's verzameld op Zwemkleding.nl. Nu maar liefst ruim 1400 verschillende bikini's zoals bandeau bikini, beugel bikini, triangel bikini, mix & match en nog veel meer!

Voorjaarsacties

De lente is nog maar net begonnen en nu zijn er al leuke voorjaarsacties. Ben je nog op zoek naar leuke zwemkleding, of een aanvulling op je garderobe? Nu al tot 20% korting op mode en badmode bij o.a. diverse aanbieders. Kijk snel naar alle acties en kortingscodes!

Nieuwe collecties badmode zijn binnen!

De nieuwe collectie badmode van diverse merken en webshops beginnen binnen te komen. Op Zwemkleding.nl vindt u nu al de nieuwste collectie badmode van de Bijenkorf,  Esprit en Hunkemöller.

Protest bikini, nieuwe collectie

Op zoek naar een Protest bikini? Kijk dan snel naar het overzicht van Protest zwemkleding en bikini's. Daar vindt u de nieuwste Protest bikini's voor de zomer van 2011.

Uitgaven aan Badmode stijgen weer

De Nederlandse consumenten besteden weer meer aan bodyfashion. Het gemiddelde bedrag dat men besteed, is het hoogst bij badmode, daarna volgen beha's en lingerie. Dat blijkt uit cijfers van marktonderzoeker GFK.