Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mag je nog in bikini na je 47e?

De zon schijnt volop en iedereen is weer aan het zoeken naar een leuke bikini. Maar pas op, want als je de 47 gepasseerd bent, is de bikini "not done" volgens tweeduizend vrouwen die hebben meegedaan aan een enquete van Diet Chef.

Ziet u de Tankini zitten?

Een tankini is een tussenvorm van het zwempak en de bikini. Het bovenstuk lijkt op een hemdje, maar is gemaakt van zwemkledingstof. Deze kan zo lang zijn dat het tot de zwembroek komt, maar het topje kan ook 3/4 zijn, zodat de navel zichtbaar is.

Clogs, de trend voor de zomer van 2011!

Klompen kent iedereen, maar modieus zijn ze niet. In de meeste gevallen zijn ze geel van kleur en doen ze ons aan het boerenleven denken. Toch blijkt het een inspiratiebron te zijn voor een grote trend.

How to wear: een strandjurk

Strandjurken zijn heerlijke kledingstukken om te dragen. Ze zijn vaak soepel van stof, zodat ze perfect langs het lichaam vallen. Een must is dat ze dun van stof zijn, zodat ze luchtig zijn op warme dagen. Naast handig en fijn kan een strandjurk ook fashionable zijn!

Zo wild als........

Dierenprints zijn deze lente en aankomend zomer helemaal in de mode. We zien ze terug in kledingstukken, schoenen en tassen, maar ook op het gebied van zwemkleding! Vooral de luipaard- en zebraprint doen het goed.

Slipper trends 2011

Het warme weer is in aantocht. Heerlijk om je voeten te verwennen en leuke trendy slippers aan te trekken. Maar er is zoveel keus in verschillende soorten slippers. Wat is de trend, en wat is je persoonlijke voorkeur?