Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

15% korting op jouw favo H&M Kids item

Heb jij de garderobe van je kids al helemaal geupdate volgens de zomerse maatstaven? Nog niet helemaal? Vul dan nu de kast van je zoon of dochter aan met de leukste (zwem)kleding van H&M! De leukste vakantie musthaves nu met maar liefst 15% korting! Wat kies jij? Een nieuwe bikini, badpak, zwemshort of die gave strandjurk of stoere short? Ga nu naar de winkel en shop jouw favo item met 15% korting.

 

 

Vrolijke kleuren

Deze zomer staat de collectie van H&M helemaal in het teken van kleur. Overal waar je kijkt zie je ze: in gave prints, maar ook effen. Ook de badmodecollectie van H&M for kids is een kleurrijk geheel. Lekker speels en heerlijk eigenwijs: voor kids die echt weten wat ze willen! De speelse kleding is niet alleen hip of stoer, de kleding is ook nog eens lekker comfortabel en ook belangrijk.... betaalbaar. Shorts, rokjes, jurkjes, jumpsuits en tops voor de meiden, en shorts, t-shirts, hemden en vesten voor de koude avonden voor boys. Ga jij voor een gave print, of kies je voor stoer effen?

 

Zwemkleding

Ben jij een diehard shopper? Ben je niet zo van het online winkelen, "want dat mist de sfeer en de feeling van het shoppen"? Ga dan nu naar een van de vele filialen van de H&M, want deze actie geldt alleen offline! Van stoere shorts voor boys tot schattige bikini's voor girls, van leuke strandhoedjes tot lieve zonnebrillen of gave slippers... Zeg het maar, zwemkleding genoeg. En ook al geldt de actie niet voor de damescollectie swimwear, misschien kun je jezelf ook eens verwennen met één van de trendy bikini's van H&M. Shop dus snel jouw favoriete kinderkleding item met 15% korting. Zo is een dagje shoppen met een vriendin of met de kids extra leuk!

 

 

 

Voorwaarden

Kunnen jouw kids nog wel wat zomeritems gebruiken zo vlak voor de vakantie? Dan is H&M 'the place to be". Met 15% korting op één door jou geselecteerd item is het nu extra goed slagen! Deze actie loopt tot 3 augustus. De actie is niet geldig in de webshop of in combinatie met andere aanbiedingen of sale-artikelen en alleen geldig voor de H&M Kids collectie. 

 

 

 

Kids Summer collectie

Deze zomer is de collectie van H&M heerlijk kleurrijk en lekker kinds. Een perfecte combi van stoer, speels en comfortabel maakt de collectie één van de leukste tot nu toe. Gave shorts, schattige rokjes, coole blouses en t-shirts, leuke jurkjes en nog véél meer betaalbare kleding! Dus… laat die zon maar komen, want met de Kids Summer collectie zijn ook jouw kids helemaal klaar voor een middag in de speeltuin of op het strand! Heerlijk op vakantie en jouw favoriete H&M kledingstuk gaat natuurlijk mee. Kan jij al kiezen? 

 

dinsdag 8 juli 2014
Esther
H&M Kids, actie, offline, shop