Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vingino

Vergelijk 11 producten
Sorteer op:
Blog
Triangel bikini Zohara roze
€ 39,99
Triangel bikini Zohara roze Bekijk
Triangel bikini Zamira met scrunchie oranje/roze/blauw
€ 39,99
Triangel bikini Zamira met scrunchie oranje/roze/blauw Bekijk
Bikini Zoe geel
€ 39,99
Bikini Zoe geel Bekijk
Zwemshort oranje/zwart
€ 39,99
Zwemshort oranje/zwart Bekijk
Triangel bikini Zanja roze/multi
€ 39,99
Triangel bikini Zanja roze/multi Bekijk
Triangel bikini Zobry turquoise/donkerblauw
€ 39,99
Triangel bikini Zobry turquoise/donkerblauw Bekijk
Triangel bikini geel/wit
€ 39,99
Triangel bikini geel/wit Bekijk
Jongens zwemshort xas groen
€ 39,00 € 19,99
Jongens zwemshort xas groen Bekijk
Jongens zwemshort xari neon geel
€ 19,95
Jongens zwemshort xari neon geel Bekijk
Jongens zwemshort xari blauw
€ 19,95
Jongens zwemshort xari blauw Bekijk
Jongens zwemshort xik blauw II
€ 34,00 € 14,99
Jongens zwemshort xik blauw II Bekijk

Vingino

Vingino bikini

De Vingino bikini is een modieuze bikini, die alles behalve standaard is. Leuke franjes, mooie kleurcombinaties en leuke stiksels maken deze bikini eigenzinnig. De Vingino bikini is goed betaalbaar en de kwaliteit is hoog. Omdat de bikini’s voor kinderen zijn, is het natuurlijk fijn dat de prijzen niet zo hoog liggen omdat de maat van de jeugd nog al eens veranderd. 


Deze zwemshorts zijn korte broekjes die naast het zwembad, maar ook in het zwembad kunnen worden gebruikt. Ook voor de stoere meiden zijn er zwemshorts verkrijgbaar, deze hebben een langer model, wat ongeveer net zo lang is als een jongens model. Deze zwemshorts zijn korte broekjes die naast het zwembad, maar ook in het zwembad kunnen worden gebruikt.

 

Vingino zwembroek

De Vingino zwembroek is een stoere en trendy zwembroek. De zwembroeken kunnen een effen kleur hebben, maar vaak hebben ze een stoere opdruk of sportief uiterlijk. Door de kleurcombinaties en streepmotieven krijgen deze zwembroeken de stoere en sportieve uitstraling. Sommige van de zwembroeken hebben handige steekzakken en de meeste zijn goed vast te maken door middel van een touwtje aan de bovenkant.

Het merk Vingino

Vingino is een merk dat onder andere staat voor modieuze, eigenzinnige en stoere kleding. Vingino is vooral bekend door haar kinderkleding lijn ‘Kids Vingino’. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit, deze zijn per jaargetijde en seizoen weer anders. Door mooie uitgewerkte modellen, andere wassingen en details die de aandacht weten te trekken.


Vingino is een Nederlands merk dat in 2001 is opgericht en inmiddels in elf Europese landen actief is. Vingino probeert een merk te zijn met een heel eigen stijl, iedere dag probeert het nieuwe ideeën en ontwikkelingen te maken. Vingino heeft een hele sterke positie in Nederland, de prijs en kwaliteit verhouden zich goed tot elkaar waardoor je een goede outfit voor een mooie prijs kunt kopen. De collectie van Vingino wordt steeds uitgebreider. Niet alleen bovenkleding wordt succesvol gemaakt, ook de onderkleding lijn is een succes. Boxershorts, T-shirts en long sleeves, allemaal doen ze het zeer goed op de markt. Ook is er sinds 2008 een schoenenlijn bij gekomen die zeer goed aansluit bij de kleding.