Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Teva

Vergelijk 6 producten
Sorteer op:
Blog
Teva Langdon Leather heren sandalen
€ 90,00
Teva Langdon Leather heren sandalen Bekijk
Teva Hurricane XLT2 heren sandalen
€ 75,00
Teva Hurricane XLT2 heren sandalen Bekijk
Teva Sanborn Mia dames sandalen
€ 75,00
Teva Sanborn Mia dames sandalen Bekijk
Teva Hurricane XLT meisjes sandalen
€ 45,00
Teva Hurricane XLT meisjes sandalen Bekijk
Teva Hurricane XLT meisjes sandalen
€ 45,00
Teva Hurricane XLT meisjes sandalen Bekijk
Teva Hurricane XLT jongens sandalen
€ 40,00
Teva Hurricane XLT jongens sandalen Bekijk

Teva

Teva slippers

Teva Slippers zijn slippers waarmee jij het avontuur aan kunt gaan! De slippers zijn stevig en bieden goede steun aan je voet dus wanneer je je door het water moet verplaatsen of gewoon een flinke wandeling gaat maken, bieden Teva Slippers uitkomst. Het voetbed van Teva sandalen en Teva slippers is uitermate prettig, het voelt zacht aan en het is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor de slipper ook nog eens lang mee gaat. Er zijn Teva sandalen en slippers te krijgen in veel verschillende modellen. Er zijn teenslippers met een mooi uiterlijk, die er erg modieus uitzien, maar het comfort staat op nummer één.
 
Daarnaast zijn er heren en dames sandalen die de hele voet stevigheid geven door de band rond de enkel en over de voet. Voor kinderen is er ook een collectie van hoge kwaliteit, zodat ook de kinderen mee kunnen wanneer er een grote wandeling wordt gemaakt waarbij de voeten een belangrijke rol spelen en dus goede verzorging en ondergrond nodig hebben. Teva is een avontuurlijk merk waarbij comfort en veiligheid de grootste rol speelt. 
 

Teva historie

In 1984 is het merk Teva ontstaan doordat een gids die bij de Grand Canyon werkte bij de rivieren, en dus dag in dag uit zichzelf door deze rivier moest verplaatsen, een nieuw soort sandaal ontwikkelde. Deze sandaal was op dat moment revolutionair op gebied van sandalen omdat deze eerste Teva sandaal een teenslipper was maar tevens rondom de enkel vast gebonden kon worden. Op deze manier heb je geen zwaar schoeisel aan omdat het water er doorheen kan, maar wel veel stevigheid rondom je voet waardoor je gemakkelijk kunt verplaatsen.
 
Door de ontwikkeling van deze sandaal ontstond Teva. Teva is dus een merk dat veel interesse heeft voor water, maar tevens voor avontuur. Teva vind dat degenen die erop uit willen in de natuur of gewoon in het water, zich geen zorgen moeten hoeven maken over wat ze aan hun voeten hebben. Daarom zorgt Teva ervoor dat zij schoenen en sandalen maken die ervoor zorgen dat jij je op een veilige manier kunt recreëren in het water maar ook op het vaste land.