Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sunmarin

Vergelijk 6 producten
Sorteer op:
Blog
Badpak
€ 79,99
Badpak Bekijk
Badpak
€ 69,99
Badpak Bekijk
Badpak Sunmarin zwart/blauw/geel
€ 55,99
Badpak Sunmarin zwart/blauw/geel Bekijk
Badpak Sunmarin blauw/wit/vanille
€ 52,99
Badpak Sunmarin blauw/wit/vanille Bekijk
Bikinibroekje
€ 44,99
Bikinibroekje Bekijk
Badpak Sunmarin zwart/groen
€ 39,95
Badpak Sunmarin zwart/groen Bekijk

Sunmarin

Sunmarin bikini

De Sunmarin bikini is een charmante bikini met vrolijke, aanwezige opdrukken. Sunmarin verkoopt echter niet alleen bikini's aar ook mooie badpakken. Sunmarin is gespecialiseerd in grote maten, maar ook voor de normale maten zijn er hele mooie bikini’s of badpakken verkrijgbaar. Grote opdrukken of lijnen die afkleden zijn daarom veelal terug te vinden in de Sunmarin collectie. Veel van de tankini's hebben een langer model, zodat een groter gedeelte van de buik wordt bedekt.
 
De kleurcombinaties van de Sunmarin badmode zijn erg mooi gekozen. Het is belangrijk dat je een bikini of badpak kiest dat jouw lichaam mooi laat uitkomen en hiervoor is kleur een van de belangrijkste factoren. Er zijn veel verschillende kleuren verkrijgbaar, daarom is het belangrijk om je eigen huidtype te kennen.
 
Ook voor heren is er een collectie zwemkleding. Deze collectie is kleiner dan die voor de dames. De heren zwemkleding bestaat uit strakke, gestroomlijnde modellen met subtiele toevoegingen zoals streepjes op de zijkant of bovenkant. 
 

Sunmarin badmode betaalbaar

Sunmarin geeft mooie badmode met onovertroffen waar voor je geld. De collectie is zeer goed draagbaar voor alle vrouwen omdat er verschillende stijlen zijn, de pasvorm is hoogwaardig en de prijs is goed betaalbaar. Sunmarin is voor zowel de klanten als de markt een goed merk. De makers waarderen de hoge kwaliteit, de hoogwaardige afwerking en een uitstekende pasvorm voor een redelijke prijs. De markt is inmiddels bekend met Sunmarin en weet dat de kwaliteit hoog is, daarom weet Sunmarin ook dat het iedere keer weer aan de verwachtingen moet voldoen. Sunmarin heeft een grote collectie aan grote maten. 

Grote maten

Het is een kunst en een geheim hoe Sunmarin zwemkleding maakt voor de grote maten, op zo’n manier, dat het aantrekkelijk eruit ziet, en tegelijkertijd de probleemzones van de vrouw verhult. Sunmarin is hierin gespecialiseerd en weet dus als geen ander de vrouwen met een maatje meer er zeer charmant uit te laten zien in een Sunmarin badpak of bikini. Ook is er steeds meer vraag vanuit de jeugd voor grote maten, hierop kan Sunmarin perfect inspelen. De maten waarin Sunmarin zwemkleding kan worden gekocht lopen van bakpakken maat 36 tot maat 56 en cupmaten A tot F. Bikini’s zijn vanaf maat 36 tot maat 48 te krijgen, ook in de cupmaten A tot F.