Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Roxy

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Roxy

Actieve dames kiezen voor een Roxy bikini. Roxy is de vrouwenlijn van het merk Quiksilver. In 1990 richtte Quiksilver dit merk op omdat er naar eigen zeggen behoefte was aan kleding voor sportieve vrouwen. Gebleken is dat het merk gelijk had, want Roxy zwemkleding is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend badmodemerk, vooral onder vrouwelijke surfers.

Roxy boardshort

In eerste instantie introduceerde Roxy een zwemkledinglijn. Deze was zo succesvol, dat het merk een jaar later ook met een sportkledinglijn voor vrouwen kwam. In 1992 kwamen daar nog een denimlijn en wintersportkledinglijn bij. De populariteit van het merk groeide met de dag en toen Roxy de vrouwelijke boardshort op de markt bracht, was de succesvolste stap gezet. De boardshort werd een enorme trend. In 1994 bracht Roxy het eerste vrouwen surfteam bij elkaar en een jaar later werd begonnen met het sponsoren en organiseren van verschillende surfevenementen wereldwijd. Roxy heeft inmiddels haar assortiment flink uitgebreid met onder andere accessoires, horloges, tassen, brillen, slippers en schoenen.

Roxy bikini; sportief en vrouwelijk

Kenmerkend aan de badmode van Roxy zijn de vrolijke kleuren. Vrijwel alle bikini’s, strandjurkjes en boardshorts hebben felle kleuren en een leuk design. Of u nu op zoek bent naar iets sportiefs of iets vrouwelijks: bij Roxy vindt u het allebei tegelijk. Maar ook als u minder sportief bent, past Roxy helemaal bij u. De Roxy bikini en andere badmode van Roxy is gemaakt van zeer goede kwaliteit. Dat is ook wel nodig, wilt u deze kleding aantrekken bij sportieve gebeurtenissen en er zeker van zijn dat het ook daarna nog mooi is. Het merk gaat met de laatste trends mee en komt ieder jaar met een nieuwe collectie. Ook dit jaar is de Roxy zwemkleding afgestemd op de huidige modetrends. Met in het achterhoofd de statements waar Roxy voor staat: Fun, Bold, Athletic, Daring en Classy.