Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ralph Lauren

Vergelijk 2 producten
Sorteer op:
Blog
Zwemshort donkerblauw
€ 119,00
Zwemshort donkerblauw Bekijk
Zwemshort blauw
€ 99,00
Zwemshort blauw Bekijk

Ralph Lauren

Ralph Lauren zwembroek

De Ralph Lauren zwembroek is niet goed onder één naam te beschrijven. De ene zwembroek is speels door de gewaagde kleurcombinaties en grappige motieven. Zo kun je namelijk een zwembroek met pinguïns- of octopussenmotief motief vinden. Maar ook kun je juist voor een nette, eenvoudige Ralph Lauren zwembroek kiezen. Deze zijn egaal gekleurd, lopen tot halverwege de bovenbenen of net boven de knieën en zijn vast te binden met een touwtje. Daarnaast is er ook een Ralph Lauren zwemboxer voor de sportieve zwemmer. Een strak kort model waardoor je minder weerstand ondervindt van het water, waardoor je sneller zult zijn in het water. 
 
 

Ralph Lauren bikini

De bikini’s van Ralph Lauren zijn net als de Ralph Lauren zwemshorts uiteenlopend. Sommige bikini’s zijn vernieuwend door hun patronen of hun model. Zo zijn er bikini’s die je als een korset vast kunt binden van de voorkant, tussen de borst stukken. Daarnaast zijn er bikini’s met verrassende, eigenwijze kleurcombinaties en grappige motieven. Maar Ralph Lauren biedt meer, ook charmante, klassieke bikini’s zijn verkrijgbaar in rustigere kleuren. Naast zwemkleding, beschikt Ralph Lauren over een uitgebreide zonnebrillen collectie. 
 

Polo Ralph Lauren zonnebrillen

Wanneer je op een zonnige dag aan het strand ligt met je stijlvolle Ralph Lauren zwemkleding, is het natuurlijk gaaf om hierbij een passende Ralph Lauren zonnebril te dragen! Er is een ruim aanbod van zonnebrillen. Wat jouw voorkeur ook is, Ralph Lauren heeft het! Dunne pootjes of stoere grove pootjes, maar ook de glazen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. 

 

Ralph Lauren historie

In 1967 wordt de eerste collectie van Ralph Lauren uitgebracht: Stropdassen. Deze werden uitgebracht onder het label ‘polo’.  Alleen al in dit eerste jaar verkoopt hij 500.000 dollar aan stropdassen aan onder andere zeer prestigieuze namen. In 1968 liep de zaak al zo goed, dat Ralph Lauren besloot een hele herenkledinglijn onder het label ‘Polo’ uit te brengen. Door het overweldigende succes, met onder andere een ‘Coty Award for Menswear’, gaat Ralph Lauren ook over tot dameskleding. De eerste dameskleding die hij maakt zijn gesneden dames hemden. In 1972 worden de eerste polo shirts op de markt gebracht. Inmiddels in een reeks van 24 verschillende kleuren te verkrijgen, zijn de polo shirts herkenbaar als kleding van Ralph Lauren. Naar mate de tijd vordert en Ralph Lauren steeds meer bekendheid krijgt, zal zijn eerste complete dames collectie uit komen en niet veel later is ook de eerste parfumlijn een feit. Inmiddels is er ook sportkleding, horloges en stoffen voor in het huis (beddenlinnen, tafelkleden etc.). De mode van Ralph Lauren staat voor kwaliteit en het maken van nieuwe droomwerelden.