Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Playshoes

Vergelijk 3 producten
Sorteer op:
Blog
Playshoes - UV-zwembandana voor jongens - Krokodil - Blauw / groen
€ 14,99
Playshoes - UV-zwembandana voor jongens - Krokodil - Blauw / groen Bekijk
Playshoes - UV-zwembandana voor kinderen - Maritiem - Navy-blauw / wit
€ 14,99
Playshoes - UV-zwembandana voor kinderen - Maritiem - Navy-blauw / wit Bekijk
Playshoes - UV-zwembandana voor jongens - Haai - Blauw
€ 14,99
Playshoes - UV-zwembandana voor jongens - Haai - Blauw Bekijk

Playshoes

Playshoes strandschoenen

De Playshoes strandschoenen zijn flexibele schoentjes! Ze zijn speciaal gemaakt om te dragen voor op het strand, de schoentjes zijn gemakkelijk aan te krijgen door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Dus wanneer het warm weer is en je zoon of dochter heeft last van een beetje zweterige voetjes, is het nog steeds geen enkel probleem om de Playshoes strandschoenen aan te krijgen. Om het comfort extra te vergroten zijn de strandschoenen door middel van klittenband sluitbaar, hierdoor kunnen de kinderen ook gemakkelijk zelf de schoenen aan doen. Het materiaal waarvan de schoentjes zijn gemaakt zijn neopreen en silicone. Door dit materiaal is het schoentje heel flexibel maar geeft het een grote bescherming aan de voetjes van jouw zoon of dochter. Op het strand zijn altijd nare, scherpe stukjes schelp of andere oneffenheden te vinden en dit kan heel vervelend precies in de voet van je zoon of dochter komen. Om dit te voorkomen heeft Playshoes dus hele makkelijke strandschoentjes ontwikkeld die een groot comfort hebben, er leuk uit zien en die vooral erg veilig zijn. 

Playshoes zwemkleding

Naast strandschoenen, zijn er ook Playshoes bikini’s en Playshoes zwembroeken verkrijgbaar! De Playshoes bikini is een schattige, echt meisjesachtige bikini. Dit meisjesachtige komt doordat alle Playshoes bikini’s roze zijn gekleurd en bijna allemaal bedrukt zijn met lieflijke bloemetjes en versierd zijn met schattige franjes of strikjes. De Playshoes zwembroek is een stoere zwembroek, echt een zwembroek voor flinke jongens! De Playshoes zwembroek is meestal bedrukt met een leuke of stoere print zoals een surfer bijvoorbeeld. De zwembroeken zijn, net als de bikini’s overigens, in verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een strak kort model maar ook juist voor een wijd en lang model. 

Playshoes

Playshoes is een kindermerk in de breedste zin van het woord. Het maakt namelijk niet alleen kleding maar ook veel verschillende accessoires zoals knuffels, belletjes en kettingen voor in de box en slabbetjes. Naast accessoires maakt Playshoes dus ook schoenen, zoals hierboven beschreven, zwemkleding en andere kleding. De collectie is voor de allerkleinsten tot en met maatje 140. De collectie kleding is eveneens zeer breed, zelfs voor skipakjes, tuinbroeken, regenjassen en bodies kun je bij Playshoes terecht. Kwaliteit en mode zijn voor Playshoes de twee belangrijkste ijkpunten, dus voor trendy en goede, degelijke kleding of andere accessoires ben je aan het goede adres bij Playshoes.