Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Oakley

Vergelijk 9 producten
Sorteer op:
Blog
OAKLEY Holbrook Mix Matte Black zonnebril sr
€ 219,00 € 150,00
OAKLEY Holbrook Mix Matte Black zonnebril sr Bekijk
OAKLEY Low Key Matte Brown Smoke zonnebril sr
€ 189,00 € 150,00
OAKLEY Low Key Matte Brown Smoke zonnebril sr Bekijk
OAKLEY Frogskins 35th Prim. Blue zonnebril sr
€ 139,95
OAKLEY Frogskins 35th Prim. Blue zonnebril sr Bekijk
OAKLEY zonnebril sr
€ 152,00 € 89,95
OAKLEY zonnebril sr Bekijk
OAKLEY Frogskins Polished Black zonnebril sr
€ 119,00 € 89,95
OAKLEY Frogskins Polished Black zonnebril sr Bekijk
OAKLEY Sylas Matte Black zonnebril sr
€ 119,00 € 89,95
OAKLEY Sylas Matte Black zonnebril sr Bekijk
OAKLEY Gibston Matte Black zonnebril sr
€ 119,00 € 89,95
OAKLEY Gibston Matte Black zonnebril sr Bekijk
Beach Volley 16" Zwemshort Heren
€ 39,00 € 30,95
Beach Volley 16" Zwemshort Heren Bekijk
Beach Volley 16" Zwemshort Heren
€ 39,00 € 30,95
Beach Volley 16" Zwemshort Heren Bekijk

Oakley

Oakley bikini 

Het verhaal achter het merk Oakley is wel heel bijzonder. De slimme Jim Jannard speurde de markt af op zoek naar verbeterpunten. Zijn filosofie was erg simpel: producten beter maken dan ze waren. Hij kreeg niet echt veel steun. Daarom startte hij zijn eigen bedrijf. Met slechts driehonderd dollar ging hij aan de slag. Zijn ideeën bleken goud waard te zijn.
 

Sportbril

Eén van de producten die volgens Oakley beter kon, was de bril. Vooral topsporters hadden behoefte aan een echte sportbril, zo was zijn idee. Dus ontwikkelde hij sportieve zonnebrillen, maar ook skibrillen en fietsbrillen. Amerikaanse wielrenner Greg Lemond zag zijn ontwerp wel zitten. Hij was de eerste in een rijtje topsporters, waarin ook Lance Armstrong hoort. Tegenwoordig is Oakley één van de bekendste merken voor topsporters in vooral de fiets- en snowboardwereld. En ook onder skaters is Oakley één van de populairste merken.
 

Eyeshade

Eén van de bekendste ontwerpen van het merk is de Oakley O Frame Goggle met een cilindrische lens. Dit ontwerp werd al snel eyeshade genoemd. Maar ook na deze uitvingen bleef het merk innoveren. Het leverde het bedrijf vorig jaar al zo’n zeshonderd patenten op. Ook op het gebied van brillen, hoeden, tassen en kleding verwierf het merk zich al snel een vooraanstaande positie.
 

Zon, zee en Oakley

Ook deze zomer zorgt u natuurlijk dat u uw Oakley attributen meeneemt naar het strand. Ten eerste natuurlijk een moderne, hippe zonnebril. Maar ook in een Oakley bikini komt u goed voor de dag. De zwembroeken van het merk zijn bijdetijds en bevatten verrassende kleuren en motieven. Voor de dames heeft Oakley sportieve en trendy badkleding. Speciaal voor dames die graag gezien willen worden. Een Oakley bikini is altijd een eyecatcher!