Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nike

Vergelijk 23 producten
Sorteer op:
Blog

Nike

Nike zwembroek

Nike is een merk dat zeer bekend is als Amerikaanse fabrikant van schoenen, maar ook van sportkleding, accessoires en sportuitrustingen. Het merk maakt deel uit van Nike Inc. Concern. De producten worden onder andere verkocht onder de merknamen Team Starter, Nike Golf en Nike Air max. In de jaren negentig wordt het Nike World Campus concern geopend. Nike doet in deze jaren ook veel voor anderen, zij zamelden in 1993 oude Nike schoenen in, zo konden deze gerecycled worden. In 2002 hebben schaatsers de Nikekleding aan, maar dat niet alleen. Er zijn ook veel zwembroeken en overige badmode van het merk Nike op de markt gebracht.

 

Sport; bikini en badpak

Zwemmen is een leuke sport, veel mensen doen het graag, wanneer zij in het weekend vrij zijn of op vakantie bijvoorbeeld. Een goede bikini of zwembroek is dan van groot belang. Daarnaast kan er voor de dames ook een badpak gekozen worden. Volop keuze bij Nike, je draagt waar jij je lekker bij voelt en er zijn kleuren en modellen genoeg waar uit gekozen kan worden. Voor de vrouwen is er een groot assortiment aan sportieve en toch modieuze bikini´s en badpakken waar zij uit kunnen kiezen, dit is de moeite waard om eens te bekijken. Ook voor de kinderen vind je hier goede kleding om lekker mee het water in te gaan, de leeftijden doen er niet toe, Nike heeft voor iedereen wat wils.

Op vakantie met Nike

Tijdens een vakantie is het belangrijk dat je goede zwemkleding bij de hand hebt. Jong en oud, dames, heren en kinderen, het merk Nike heeft voor iedereen wat wils. Je kunt een leuke kleurrijke bikini uitzoeken of een zwembroek. Het is prachtig als je hebt gezien wat er allemaal wordt aangeboden, er kan ook worden gekozen voor sportieve zwemkleding welke bestaat uit één kleur met alleen het merk Nike er op. Maak je de keus voor een Nike zwembroek, bikini of badpak, dan heb je zwemkelding van een kwalitatief goed merk tegen een goede prijs en heb je een stijlvol product voor het sporten!